Pretraži

„Razlog raskida je njegova želja za novcem, a ja sam prepreka“: Oglasila se Anja Bla nakon prekida veze sa Bakom Prasetom, pa iznela šokantne detalje (FOTO)

Influence
2
anja bla
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Vesti o raskidu influenserke Anje Bla i jutjubera Bake Prasete šokirale su njihove fanove, a sada je i ona odlučila da se oglasi!

Pre nekoliko dana njihovi pratioci su krenuli da spekulišu o odnosu popularnog para nakon jednog lajva koji je jutjuber držao. Mnogi su tada primetili njihov zategnut odnos, s obzirom na to da Baka nije ustao ni da pozdravi svoju devojku koja se vratila sa mora.

Mrežama su krenule da se šire glasine o raskidu, a sada je Bogdan u novom klipu potvrdio da on i influenserka nisu zajedno već 20 dana! Između ostalog, otkrio je da je on bio inicijator raskida, kao i da je to uradio zbog svoje budućnosti. U emotivnoj ispovesti, Baka je priznao da ne može da se posveti poslu, te da je odlučio da između ljubavnog života i uspeha izabere uspeh.

Iako je naizgled bio iskren, fanovi su u komentarima tvrdili da se radi o još jednom prenku po kojim je jutjuber poznat, dok su drugi ostali razočarani njegovim postupkom i poručili mu da pravi grešku života.

Nakon Bogdana, i Anja je odlučila da se oglasi, a za to je iskoristila svoju platformu na Instagramu na kom je prati gotovo milion ljudi.

„Znate kako kažu da žena svoju lojalnost i ljubav muškarcu dokazuje kada je on na nuli, kad ostane bez svega.. Možemo da se složimo da je to istina. A znate šta je još veća istina o kojoj se malo manje priča? Muškarac se ženi dokazuje kad ima moć i novac, kad je na vrhuncu. Ja sam uz Bogdana bila uvek… Šta god da je bilo, ja sam uvek ostajala sa njim i bila mu podrška. Ja sam svoj „test“ prošla više puta. On svoj „test“ nije prošao. Možda se trudio, ali nije uspeo…“, napisala je na samom početku influenserka.

Ona se potom osvrnula i na sam razlog raskida, koji je jutjuber naveo, te istakla da mu je očigledno postala prepreka.

„Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala „prepreka“ u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene, kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para, popularnosti… Zaista po drugi put ne mogu da se nosim sa tim, a smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz kontra“, napisala je Anja, pa okačila skrinštove zluradih komentara sa mreža koji tvrde da je sa Bogdanom samo zbog novca i prokomentarisala i ovo.

„Nadam se da će ovaj tip komentara prestati. I uopšteno ta predrasuda o meni i da ćete me konačno ostaviti na miru. Takođe se nadam da će vam ova situacija otvoriti oči da vidite da nije sve onako kako vam se čini na prvu. Iskreno kamo sreće da ste vi svi u pravu. Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga samo iskoristila. Ali ne jbg, ipak sam ispravna osoba koja je bila s njim iz ljubavi. Nakon što mi se moja dobrota i posvećenost jednoj osobi obila o glavu, verujte mi da bih više nego išta volela da ste u pravu…

Popularna influenserka se potom oglasila i povodom navoda je ovaj raskid fejk, te da par ponovo pravi dramu radi hajpa.

„Još nešto… Vidim da mnogi misle da je raskid fejk, ali vreme će pokazati da nije. Neverovatno koliko ljude zaslepljuje mržnja prema meni i da čak nakon što je Bogdan rekao da je on krivac i pokretač raskida, ljudi i dalje vide problem u meni i pišu da sam ja njega ostavila. Nema potrebe da pišete komentare tipa: da sam ja prava, bila bih uz njega, jer ja sam želela, a on ne želi!!! Nema potrebe da pišete da je on ozbiljan lik koji je spreman na porodicu, a ja samo putujem i slično, jer sam ja ta koja je spremna na sve, a on nije… Takvim komentarima činite da meni bude teže, a zaista ne vidim razlog za to, jedino ako niste zaista toliko zli. Takvim komentarima nećete njemu olakšati jer on zna pravu istinu, ko sam i kakva sam ja, a kakav je on“, istakla je Anja.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Komentari (2)

  1. Jooooj deco šta to radite samima sebi! Dođite oboje pa poslužite u javnoj kuhinji po 300 obroka pa se dozovite pameti. Lepi mladi dokoni i šta radite samom sebi? Kapiraju li ikako njih dvoje šta rade deci? Ima li tu ko odrastao da to malo usmeri ili primeni ono što je iz raja izašlo.
    Deco moja 100 litara svog znoja ste dužni toj deci koju zamlaćujete. Kod mene bi ooodmah dobili po dva ara da okopate pa ponovo dok se ne naučite

  2. Daj Anja ne foliraj, provalio te Baka ili mu je dosadilo da finansira tvoje hirove, ali kao pravi smeker okrivio je sebe.Sve vreme si samo ulagala u sebe i svoju karijeru, a gde je on bio u toj prici ako izuzmemo ulogu sponzora? Dzabe se peres, sve je tako ocigledno…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence