Pretraži

Prvi susret Bake Praseta i Anje Bla nakon raskida: Usledila rasprava oko javnih prozivki, fanovi ceo razgovor pratili u LAJV PRENOSU

Influence
2
baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Poznati jutjuber Baka Prase i njegova bivša devojka Anja Bla su se po prvi put nakon raskida snimili zajedno, a njihov razgovor još jednom je naveo fanove da se zapitaju da li su oni ikada bili u svađi ili je sve namešteno.

Pre nekoliko dana sve je iznenadila vest da su popularni influenseri Baka Prase i Anja Bla raskinuli nakon četiri godine veze. Vest o raskidu je objavio Baka tokom snimanja „lajva“ na Jutjubu, a od tog trenutka drama vezana za njihov raskid ne jenjava.

Naime, malo nakon njihovog prekida veze, njihovi fanovi su se podelili. S obzirom na to da je Baka izjavio da „zbog veze ne može da dostigne svoj pun potencijal na poslovnom planu“, mnogi su procenili da ovo nije validan razlog za raskid, pa su stali na Anjinu stranu.

Malo nakon toga influenserka je na Tiktok nalogu objavila video u kom se zahvalila svima koji su je podržali i podelila poruke podrške koje je dobila.

 

@anjablaa💕🫶🏼♬ original sound – Anja

Ovaj potez se očigledno nije svideo njenom bivšem dečku, pa je snimio klip u kom je rekreirao Anjin video, a potom je u svom „lajvu“ oštro isprozivao sve devojke čije je poruke podrške Anja podelila.

Međutim, u sred drame koju njihovi pratioci prate bez prestanka, desio se preokret kom se niko nije nadao.

Naime, prvo je sve izneadilo to što je Bogdan pre dva dana snimio sebe u stanu iz kog se iselio, a u kom je Anja ostala da živi. To je probudilo mnoge sumnje, međutim on je tom prilikom objasnio zašto je tu.

“Kratko ću odgovoriti na ovo pitanje zašto sam u ovom stanu – zato što je Anja na putu, a ja sam kasno došao i bilo mi je lakše da setapujem ovde lajv da ga odmah upalim nego da idem u apartman da nosim laptop, da ga povezujem, stvarno mi je bilo cimanje, preumoran sam“, ispričao je Bogdan.

Screenshot: Instagram/anjablaa

I premda su mnogi posumnjali da u njegov odgovor drugi su mu poverovali, međutim njihov poslednji potez je naišao na burnu reakciju fanova koji su ozbiljno počeli da sumnjaju u istinitost njihovog raskida.

Naime, tokom snimanja  „lajva“ u stanu u kom su živeli zajedno, Baka je u jednom trenutku objavio da ima gosta, a onda se pred kamerama pojavila Anja. Ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje nakon što su raskinuli, pa su svi koji su pratili lajv ostali veoma iznenađeni, a onda je usledio dijalog koji je zbunio mnoge.

„Mi smo bili u nekoj postraskidnoj svađi“, rekao je Baka, na šta je Anja odgovorila:

„Ti si bio u svađi sa mnom.“

„Dobro, ali ti si mene isprovocirala“, naveo je on, nakon čega je ona priznala da je to bilo obostrano, a onda je otkrila kako su izvinili jedno drugom.

S obzirom na to da je nedavno Baka Anji za rođendan poklonio skupoceni automobil, sada je otkrio šta je u jednom trenutku nakon što se naljutio razmišljao da uradi.

„Znaš šta sam hteo da uradim kada sam se iznervirao. Hteo sam da prodam kola i da novac dam u humanitarne svrhe. Mislio sam, bolje nekome kome više treba, nego njoj. Ali sam odustao, shvatio sam da je to malo ekstremno i da sam malo poludeo“, priznao je on, na šta je Anja prokomentarisala.

„Pa malo si poludeo kada te je iznervirala ta stvar.“

Oni su ovim pokazali da više nisu u svađi, i da iako više nisu u vezi, nakon svega su se pomirili i rešili da ostanu u dobrim odnosima, a Baka je Anji poželeo da dugo u zdravlju vozi auto.

„Da ga voziš u zdravlju i veselju, nadam se da te služi lepo i treba da ga odveze na servis, to ćemo rešiti“, istakao je influenser.

baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Ova konverzacija između njih dvoje pokrenula je čitavu polemiku na društvenim mrežama, i dok se mnogi pitaju da li će njih dvoje obnoviti sve je više onih koji sumnjaju da je par zaista raskinuo.

Podsetimo se, Bogadan iza sebe ima niz trenutaka u kojima je lažirao situacije koje su uzdrmale javnost. Naime, nedavno je influnser iscenirao svađu sa reperom Vojažem. Oni su čak najavili da će se obračunati u box meču, i premda se ispostavilo da je razlog ove „obmane“ bilo sakupljanje novca u humanitarne svrhe, ipak je ovaj potez razljutio njegove fanove.

Takođe, nekoliko meseci ranije on je i lažirao svoj bankrot, koji su potvrdili njegovi mnogobrojni prijatelji, a tom prilikom je objavio i da ga je Anja ostavila zbog toga. Upravo zbog duge liste obmana, mnogi se pitaju da li je i sada u pitanju samo šala, a reakcije fanova postaju sve burnije, i sve više ljudi veruje da je njihov raskid lažan.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence