Pretraži

PRVI PUT POKAZAO DEVOJKU: Ova blogerka je osvojila srce Dušana Petrovića! (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/dusannpetrovic

Dušan je poznat kao neko ko ne eksponira svoj ljubavni život, ali je specijalno za IDJTV progovorio na tu temu i tom prilikom istakao da je zaljubljen, ali da će vezu obelodaniti kada za to dođe vreme. 



Mladi influenser sada je konačno rešio da pokaže svoju devojku, a to je uradio tako što je postavio njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

U pitanju je crno-bela slika na kojoj Petrović ljubi svoju izabranicu, hrvatsku blogerku Emu Luketin, a koliko su zaljubljeni govori i njegov opis slike:

  • Ulepšala si sve – napisao je fotograf ispod objave.

Sudeći prema njenom Instagram profilu, Ema je vrlo popularna, te je na ovoj mreži prati čak 212 hiljada ljudi. Takođe, i sama blogerka je juče objavila zajedničku sliku sa Dušanom, a na kojoj su pozirali zagrljeni.

Ema je inače pre nekoliko meseci raskinula četvorogodišnju vezu sa influenserom Jankom Janićem, a kako su tada isticali, oni su ostali u dobrim odnosima.

Podsećamo, influenser je dugo bio sam, a kako je ranije govorio, on nije imao vremena za ljubav zbog brojnih poslovnih obaveza. Takođe, tada je isticao da bi voleo da bude u vezi sa devojkom koja se, kao i on, bavi javnim poslom, a ta mu se želja, prema svemu sudeći, ostvarila.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence