Pretraži

PRVI PUT GA POKAZALA U SVOM KLIPU: Tamara Kalinić sa dečkom u Kapriju (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/tamara

Tamara je podelila sa svojim pratiocima na Youtube-u šta se sve dešavalo u Kapriju te večeri, a u klipu se u jednom trenutku video njen partner Filipo.

Mnoge je to iznenadilo budući da je Kalinićeva izjavila da njegove fotografije i snimke ne postavlja na društvene mreže. Zbog toga su se fanovi zapitali da li joj se slučajno upao u kadar ovog puta ili je to bilo namerno.



Ona je jednom prilikom istakla da ne krije svog dečka i da sa njim odlazi na događaje.

  • Svuda idemo zajedno, čak i u javnosti. Povela sam ga čak i u klabing u Beogradu. Svi moji prijatelji ga znaju, porodica takođe, roditelji ga obožavaju. Ako me vidite na ulici, videćete i njega, takođe. Jednostavno, njega ne postavljam na društvene mreže – i mislim da je tu velika razlika. Jako sam ponosna na to kakav smo par, tako da, ko zna. Možda jednog dana podelim ko je u pitanju, samo ne želim da imam taj pritisak da to uradim odmah sada i srećna sam tako. On ima svoj posao, ja imam svoj – i ovo je bilo radi toga da bi on mogao da zadrži svoju privatnost, s obzirom na to da on nije javna ličnost – objasnila je Kalinićeva.

Screenshot: Youtube/Tamara Kalinic

Screenshot: Youtube/Tamara Kalinic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence