Pretraži

PROGOVORILA O ZARADI: Evo da li je Anja Bla profitirala dok je bila u vezi sa Bakom (FOTO)

Influence
0
anja bla
Screenshot: Instagram/anjablaa

Naime, Anja je vrlo aktivna na društvenim mrežama i važi za jednu od najpopularnijih influenserki na domaćoj sceni, te ne čudi činjenica da dobro zarađuje od svog posla.



Nedavno se u medijima pojavila informacija da ona po reklami na Instagram storiju uzima oko 3.500 evra, a njeni pratioci želeli su da provere tu informaciju te su je upitali koliko i na koje načine zarađuje novac.

Blagojevićeva je, međutim, smatrala da je to pitanje neprimereno.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

  • Ja ne znam da li vas roditelji nisu učili da ljude ne treba da pitate ovakva pitanja. Odakle meni pare, kako zarađujem i koliko, to je moja stvar. Osnovna kultura je da se takva pitanja ne postavljaju – rekla je ona.

Sa druge strane, ono čime se pohvalila je veliki broj pratilaca na Instagramu, te je ponosno pokazala da ima više od 700.000.

Tu brojku pojedini su prepisali njenoj vezi sa jutjuberom Bakon Prasetom,a  ona se složila da je i to doprinelo njenoj popularnosti.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Smuvala sam se sa najpoznatijim balkanskim jutjuberom – napisala je ona, a potom dodala da je ipak i pre te veze imala veliki uticaj na Instagramu.

  • Pre te veze sam imala oo 200 hiljada pratioca. Sitnica – našalila se Anja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence