Pretraži

PRIŠAO JE SA LEĐA I POČEO DA ME DAVI: Lea Stanković iskreno o napadu, Baki Prasetu i Andriji Jo (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Lea Stanković danas važi za jednu od najpopularnijih jutjuberki na našim prostorima, a za ovu platformu je počela da se snima kada je imala samo 14 godina.

——————– Sponsored ——————–

Ona je nedavno bila gost "Blic poligrafa" gde je iskreno odgovarala na pitanja koja zanimaju sve njena pratioce, a pored veze sa Andrijom Jo, poruka koje joj je slao Baka Prase, ali i kolega koji su joj pretili, Lea je progovorila i o bolnim temama poput vršnjačkog nasilja i napada koji je doživela. 

Lea je, između ostalog, dobila pitanje da li ikada doživela vršnjačko nasilje zbog snimanja za Jutjub na šta je ona iskreno odgovorila da jeste.  • U osnovnoj školi, kada sam tek počela da snimam za Jutjub, mislim da nije postojala osoba koja to nije osuđivala. Bukvalno niko nije hteo da priča sa mnom. Svi su mi govorili da sam prejadna, da je to užasno i odvratno.

Jutjuberka je takođe priznala da bi za određenu svotu novca pristala da se obnaži za pred kamerama.

  • Kada bih dobila ponudu u nekom filmu, svakako da bih volela da glumim i da igram. Možda bude neka scena u kojoj bi trebalo da budem gola ili tako nešto. Što opet ne mora biti vulgarno, može biti samo za potrebe tog filma. Tako da, zašto da ne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥳

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic) on Nov 19, 2019 at 9:26am PST

Ona je ispričala istinu u napadu koji je doživela o čemu je nekoliko puta govorila i u svojim vlogovima.

  • Vraćala sam se kući i prišao mi je jedan čovek sa leđa i počeo da me davi. Jedina stvar koju sam mogla da uradim u tom trenutku jeste da vrištim iako, naravno, nisam znala da li će me ta osoba možda napasti, da li će mi biti nešto. Ali bolje je da rizikujem pa da probam nešto, nego da ćutim i da pustim da mi se dešavaju neke užasne stvari. 

Na pitanje o Baki Prasetu i vezi sa kolegom Andrijom Jo, Lea u početku nije bila iskrena, ali je na kraju odlučila sve da prizna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖🍭💕 @giambattistavalliparis x @hm 👗

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic) on Nov 2, 2019 at 3:28am PDT

– Iskreno ne razmišljam toliko o Bogdanu. Ne mogu da kažem da se družimo, da smo prijatelji. Viđamo se na tim nekim Jutjub dešavanjima, tako da je moguće da je posalo neku poruku, ali se ne sećam da je bilo nešto mnogo bitno. Dečko je lep, možemo da kažemo, e sada emotivno, ne bih bila sa Bogdanom. Ne sviđa mi se ne privlači me – bila je jasna Lea kada je u pitanju Baka Prase, a onda se osvrnula na njen odnos sa Andrijom Jo.

– Bitno je da smo i dalje zajedno – zaključila je jutjuberka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence