Pretraži

PRIRODNE LEPOTICE: Ove influenserke su rekle „ne“ plastičnim operacijama

Influence
0
Photo: Instagram/marijazezelj/janadacovic

Potpuno prirodnih influenserki na našoj sceni ima veoma malo. Među njima se posebno izdvajaju Marija Žeželj, Anna Lazarević, Dženi Martin, Jana Dačović i Vanja Veljić. 

Mlada manekenka i influenserka Marija Žeželj je od 13. godine u javnom životu. Tada je započela karijeru na Youtube-u, a vremenom je izgradila i svetsku u modnoj industriji. Marija, koja je veoma uspešna u svom poslu, može se pohvaliti prirodnom lepotom, koju i te kako neguje, i koja je postala njen zaštitni znak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Anna Lazarević je takođe jedna od naših uspešnih influenserki, koja se u taj svet otisnula kao tinejdžerka. Osim što je aktivna na društvenim mrežama, Anna se bavi i pevanjem. Ona je za IDJTV jednom prilikom priznala da želi da bude i deo naše estrade, na kojoj mnoge pevačice posežu za plastičnim operacijama. Međutim, influenserka nije pobornik tog trenda, i zbog toga nije radila nijednu korekciju na svom telu. Njenoj lepoti se mnogi dive, jer ima pravilne crte lice i veoma čisto i negovano lice.

Titulu prirodne lepotice definitivno zaslužuje i mlada Špankinja Dženi Martin. Ona se probila među srpskim jutjuberima, naučila srpski jezik i za kratko vreme postala veoma uspešna na našoj sceni. Atraktivnu glumicu je ljubav dovela u Srbiju budući da je došla ovde zbog srpskog kolege Uroša Jovčića. Nakon selidbe je postala vrlo popularna na društvenim mrežama, gde fanovi imaju priliku da se dive njenoj vedrini i prirodnoj lepoti, kojom odiše.

Jedna od domaćih najpoznatijih jutjuberki Jana Dačović takođe se nalazi na našoj listi influenserki koja nije posegla za intervencijama. Jana je svojom vlogovima o životu tinejdžera, ali i lepotom, privukla pažnju svetske modne digitalne scene i potpisala ugovor sa modnom agencijom Models Inc. Ona je proglašena prvom influenser pobednicom Elite Model Look 2019. za Srbiju.

Još jedna influenserka koja nije uradila nijednu korekciju na sebi je Vanja Veljić, poznatija kao Va Vana. Otkako se pojavila na Youtube sceni, Vanja je prepoznatljiva po svojoj dugoj plavoj kosi i prirodnom izgledu. Jedino na čemu je intezivno radila u poslednje vreme, kada je reč o izgledu, je gubitak kilograma. Va Vana je sada i te kako zadovoljna svojom linijom i veoma je ponosna na rezultate koje je postigla.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence