Pretraži

PRIJATELJSTVO KOJE TRAJE GODINAMA: Ovo su najbolji prijatelji među influenserima (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/choda19a Screenshot: Youtube/Jana Dačović

Pored svih obaveza koje imaju, klipova koje redovno objavljuju uvek pronađu vremena i za druženje, a ovu su prijateljstva koja traju već godinama bez obzira na obaveze i daljinu.
 



Jana Dačović i Marija Žeželj svoju karijeru na jutjubu započele su i istom periodu, pa su svoje fanove često uveseljavale zajedničkim videima. Međutim, zbog obaveza Marija već neko vreme živi u Njujorku, ali kada god dođe u Beograd odvoji vreme i za druženje sa svojom drugaricom Janom.

Prijateljstvo koje je vrlo ispraćeno na jutjub sceni jeste između Baka Praseta i Čode, poznato je da su jedan period i živeli zajedno, ali i da ju jedan drugom najveća podrška kada je posao u pitanju. Iako se spekulisalo da Čoda pored Bake prikuplja fanove, oni su dokazali da to nije istina i da su iskreni prijatelji.

Prijateljstvo koje je takođe nastalo povodom poslovnih obaveza jeste upravo između Dušana Petrovića i Angel Tatjane, a po objavama na društvenim mrežama možemo primetiti da su se iz prijateljstva rodile i nove saradnje.

Koja smo to još zanimljiva prijateljstva istakli, možete pogledati u novom izdanju IDJTUBE-a u videu ispod teksta.



 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence