Pretraži

„PRETILI SU MI ZBOG BAKE PRASETA“: Anja Bla otkrila kakve poruke dobija (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/anjablaa

Anja je na svom Instagram profilu objavila storije u kojima je izrazila negodovanje zbog toga što joj se javljaju devojke sa kojima je bio njen bivši dečko.



  • Po ko zna koji put moram da molim Bogdanove jeba*ice da me ostave na miru. Nemojte na meni da lečite vaše komplekse jer niste uspele da budete sa njim u vezi već ste samo zgužene – započela je ona pa dodala da je od jedne devojke čak dobijala i pretnje:
Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

  • Svako ima pravo da radi šta hoće, i vi i on. Ali samo nemojte mene da smarate više i da se tripujete, smešno je. Konkretno, postoji jedna devojka koja mi je slala kriminalce da mi prete jer je on otkačio nakon što su se je**li par puta. Ne interesuje me šta radite sa njim jer mi nismo zajedno, samo smo u ok odnosima. Idite negde drugo pa lečite komplekse. 

 

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Izvinjavam se na ružnom rečniku, ali stvarno nisam znala kako drugačije da da se izražavam jer sam nalo i pod šokom. Očekujem da me sutra opet zovu njeni kriminalci da mi prete. Ne smem da se vratim u Beohgrad, ostajem u Crnoj Gori do daljeg – zaključila je influenserka.

Screenshot: Instagram/anjablaa

Screenshot: Instagram/anjablaa

 

Podesetimo, ovo nije prvi put da Anja proziva devojke se kojima je bio njen emotivni partner budući da je nebrojano puta u svojim klipovima na jutjubu istakla da je jedina prava ljubav poznatog jutjubera, a da su ostale devojke samo brojke i njegova nemoralna, prolazna faza. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence