Pretraži

POZITIVNA JE NA KORONA VIRUS: Va Vana otkrila kako se oseća i kada fanovi mogu da očekuju nove videe (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/vanjaveljic.official

Va Vana je Instagramu objavila fotografiju na kojoj sa šoljom u ruci pozira pored velikog plišanog medveda, a uz nju je ostavila poruku svima koji je prate.

  • Ako pitate ljude koji me poznaju svi uvek kažu da sam jedna od najpozitivnijih osoba koje znaju. Nisam morala baš i na Covid-19 da budem pozitivna. Nema veze, tu smo gde smo. Vlogmas je zaustavljen, ali vam obećavam da ću se u januaru iskupiti za ovo. Sada malo pauze od svega – navela je ona.


Jutjuberka se takođe obratila fanovima na Insta storiju, gde je rekla zbog čega je želela da podeli sa svima da je zaražena virusom.

  • Kao što ste videli ja sam tip osobe koji voli sve da deli sa vama. Rekli su mi ne moraš to da podeliš, e, pa moram, jer onda ne znam da se ponašam. Jedino da nestanem sa mreža, jer ne mogu drugačije da budem isfolirana ili tako nešto. Morate da znate kakvo je stanje trenutno. Da, pozitivna sam na korona virus. Nadam se da ću uskoro biti negativna, jer mi jako nedostaju prijatelji i vazduh iako čujem da je zagađen u Beogradu, ali okej – objasnila je ona, pa otkrila da su i njeni roditelji pozitivni.

  • Dobro se osećam, pozitivni su i moji roditelji i oni se dobro osećaju. Snimiću vam video, biće u decembru još nekoliko videa verovatno, ali eto neće više biti vlogmasa i to mi je toliko žao, baš mi je lepo išlo i baš su vaši komentari bili lepi. Nadam se da ćete ostati tu za mene sada kada mi najviše trebate. Ljubim vas i čuvajte se – poručila je Vanja na kraju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence