Pretraži

POTVRDILI VEZU: Popularni influenser romantičnim postupkom pokazao fanovima koliko je zaljubljen (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/annalazarevic2

Iako su od samog početka bili drugari, radili zajedno na klipovima i bili jedno drugom podrška, već neko vreme se spekuliše o detaljima njihovog odnosa.



Jankovi i Anini fanovi sumnjaju da između influensera postoji nešto više od prijateljstva, te o tome nagađaju na društvenim mrežama duži vremenski period. Ni Janko ni Ana nisu nikada izričito ni potvrdili ni demantovali ove glasine, ali su uvek naglašavali da su prijatelji.

Ipak, oni su sada konačno odlučili da podele sa svojim pratiocima koliko su zaljubljeni. Naime, Janko i Ana se trenutno nalaze na zajedničkom odmoru, na Kubi, i tu priliku su iskoristili da uz zajedničku objavu ispričaju kako je sve počelo.

Posle skoro godinu i po dana, ponovo na istom mestu, i ponovo zajedno. Dugo smo razmišljali da li da objavimo vezu javno, ali smatramo da je došao momenat da sa vama podelimo nešto što već odavno svi znate. Hvala vam za sve ove godine podrške i izvinite što ste toliko čekali. Jedno drugom smo vetar u leđa dugi niz godina i pre ove veze, a od sad, mi zajedno, sa vama. Volimo vas – napisali su oni uz slike.

Njihova objava broji već preko 100 hiljada lajkova i skoro 1000 komentara u kojima su njihovi fanovi izrazili svoje oduševljenje što je ovaj par konačno priznao da su u vezi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence