Pretraži

„Posle najgore svađe ponašaćemo se kao da se ništa nije desilo!“ Sara i Lea Stanković jednim snimkom otkrile sve o njihovom odnosu

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/saraastankovic

Poznate influenserke i sestre Lea i Sara Stanković jednim videom su pokazale kakav odnos imaju, i šta bi uradile jedna za drugu.

Sara i Lea su među najpoznatijim sestrama na našoj influens sceni, a na društvenim mrežama prati više stotina hiljada ljudi. U influens svet je prvo ušla mlađa sestra, Lea,  sa svojim Jutjub kanalom, a malo nakon nje je ovim stopama krenula i Sara.

Iako njih dve danas odvojeno razvijaju svoje karijere i snimaju klipove nezavisno jedna od druge, ipak čini se da publika najviše voli njihove zajedničke klipove, a one su nedavno ispratile jedan trend na Tiktoku, pa time pokazale kakav je njihov odnos.

Naime, na Tiktoku su ovih dana veoma popularni klipovi u kojima ljudi pričaju o sebi, svojoj profesiji, nacionalnosti ili odnosu sa partnerom ili članom porodice, tako što snimaju popularni klip „Naravno da“, gde pričaju stvari koje su česte za tu vrstu ljudi, profesije ili odnosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

Tako su njih dve nedavno u jednom videu pokazale kako izgleda tipičan odnos između dve sestre.

Mi smo sestre i meni je dozvoljeno da te beskrajno prozivam, ali to niko drugi ne sme – istakla je Sara, na šta se nadovezala Lea:

– Mi smo sestre, dala bih ti bubreg, ali ne i moje omiljene patike.

– Mi smo sestre i samo 5 minuta nakon najgore svađe ćemo se ponašati kao da se ništa nije desilo – nastavila je Sara.

– Mi smo sestre što znači da je Sara moj „full time“ neplaćeni fotograf – dodala je Lea.

– Mi smo sestre i ceo naš Whats App se zasniva na ogovaranju roditelja – našalila se Sara.

– Mi smo sestre, jedna je vozač, dok je druga alkoholičar – završila je mlađa sestra.

 

@lastankovicTag svoju sestru s kojom se svadjas, a volis najvise na svetu u komentaru 😍♬ original sound – Lea Stankovic

Ono što je sigurno jeste da su njih dve veoma bliske, a Lea iako je nedavno kupila sebi stan i dalje živi sa sestrom i roditeljima, što je Sara nedavno otkrila u jednom videu na Jutjubu.

– Lea se nije još uvek preselila u svoj stan, i dalje taj stan koristi da ide tamo kad želi da snima, da se druži, šta god, ali nije se skroz peslelila, nije se preselila iz naše porodične kuće tako da mi još uvek svi živimo zajedno. Ja u skorije vreme ne mislim da ću se seliti negde, zato što iskreno trenutno nemam potrebe za tim i pritom, kao što znate, ja koristim sve Leino, tako i njen stan, evo upravo se nalazimo u njenom stanu, tako da neću se seliti u skorije vreme, znate da sam ja kućna bubica i meni je stvarno kod kuće super – priznala je influenserka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence