Pretraži

,,POD STRESOM SAM“: Caletu hakovali Instagram profil (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/cale_official

Cale je bio pod velikim stresom jer je jedan čovek pokušao da mu uđe na sve društvene mreže koje koristi.

  • Ljudi, znate da nemam ovako običaj da se oglašavam, ali prosto osećam potrebu. Dobro mi nije bukvalno, pod stresom sam – počeo je on.

Jutjuber je ukratko ispričao kako se to desilo.

  • Kontaktirao me je čovek za saradnju i zahtevao je da imamo sastanak preko Zoom aplikacije. I ja sam prihvatio to, ušao na taj link što mi je poslao i stvarno se čovek pokazao na kameri i sve okej. Međutim, kako je razgovor proticao, čovek je pokušao preko moje VPN adrese da upadne u moje naloge i da mi hakuje sve društvene mreže – otkrio je.


Cale je tražio pomoć da vrati svoj Instagram profil.

  • Meni je profil bio hakovan na dva sata, bio sam šokiran. Kada sam shvatio kuda sve to vodi, automatski sam blokirao čoveka, obrisao sve adrese u koje je on mogao da uđe, zvao hakera i rekao mu da prekine sve što ima od obaveza i da mi reši taj problem – dodao je i zaključio:

  • Poenta ovih storija je da pazite kome se javljate, kome odgovarate na poruke i ne ulazite nipošto ni u jedan link. Ja sam primer. Imao sam sreću u nesreći da imam prave ljude pored sebe. Zamislite da nije bio taj čovek da mi pomogne. Kako bi se to završilo?

Screenshot: Instagram/cale_official

Screenshot: Instagram/cale_official

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence