Pretraži

PAO POLJUBAC: Pomirili se Baka Prase i Anja Bla? (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Naime, Baka je na svom Jutjub kanalu postavio snimak iz obilaska restorana koji je otvorila njegova bivša devojka, a kada je tamo stigao sačekala ga je upravo ona.



Ona je za svog bivšeg pripremila nekoliko jela, što slatkih, što slanih, ali degustacija i ocena restorana pala je u drugi plan kada su se njih dvoje u jednom trenutku poljubili!

Baka je u više navrata pokušavao da izvede poljubac, međutim Blagojevićeva se nije dala, te je okretala glavu, ali u jednom trenutku on je uspeo u svojoj nameri.

Screenshot: Youtube/Baka Prase

Screenshot: Youtube/Baka Prase

 

Pored toga, oni su zračili pozitivnom energijom, a u par navrata su se i zagrlili, što je mnoge podsetio na dane kada su bili u vezi i važili za jedan od omiljenih parova na influence sceni.

Bivši par se, sudeći prema njihovim objavama, sve bolje slaže, a korsnici društvenih mreža smatraju da je njihov poljubac u videu zapravo nagoveštaj da će se oni pomiriti. 

Inače, povo nije prvi put da su nakon raskida javno razmenjivali nežnosti. Prethodno su to učinili na Bogdanovom rođendanu kao i krajem avgusta kada su snimali zajednički lajv.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence