Pretraži

Ovo su najpopularnije influenserke u 2021. godini! (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/uki_q Instagram/t.popovska Instagram/lastankovic

Teodora Popovska je u poslednjih godinu dana prava atrakcija na društvenim mrežama. Jedna je od najpopularnijih na tiktoku. Mnogi bi rekli da je ova devojka ne zaslužueno dobila veliki hejt zbog imitiranja na svom profilu na društvenim mrežama. Međutim od kako se pojavljivala i u medijima ona je prikupila simpatije mnogih. Naša ekipa se često u toku 202. godine družila sa njom i ono što možemo iz prve ruke da vam kažemo, tinejdžeri na ulicama je obozavaju.



Anna je već dugo na sceni i definitivno da je jedna od najpopularnijih. Čini nam se po pregledima i klikovima koje je ova influenserka imala na portalima i video platformama da je njena popularnost malo opala. Svakako ona se nalazi na listi 6 najpopularnijih u našoj zemlji, te su ovo i dalje vrlo male oscilacije.

Lea Stanković je zauzela visoku četvrtu poziciju. Ono što nikako ne može da se ospori ovoj devojci je da se ona itekako trudi kada je njen posao u pitanju i da je jedna od mlađe generacije influenserki koja iz godine u godine sve više raste. Ona je među njima prva i najuspešnija, a i najveći radoholik. Kako po izgledu tako i po pristupu njenom poslu ona se i dalje drzi na visokim pozicijama što brendovi svakako primećuju.

A koje influenserke su se našle na prva tri mesta, pogledajte u novom izdanju emisije IDJTube News.

 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence