Pretraži

Ovo su 6 najpopularnijih influensera ove godine

Influence
0
Photo: Instagram/wajwai

Iako se dosta povukao sa tiktoka koji ga je vinuo medju najpoznatije influensere, Sergej Pajic zaslužuje da se nađe na ovoj listi. On je tokom cele godine bio vrlo propraćen zbog veze sa Unom, zbog svojih novih tetovaža. Nedavno je u emisiji otkrio da nema lepo mišljenje o mreži koja ga je proslavila ali bez obzira na to, mnogi i dalje smatraju da je on jedan od najpopularnijih tiktokera, stoga se nalazi na šestom mestu.

Bakini pregledi su i dalje na zavidnom nivou, a kontent sa njegovom devojkom Anjom je uvek gledan, ali kada upoređujemo njegov hajp sa prethodnom godinom moramo da priznamo da je za nijansu opao. On je svakako i dalje među najpopularnijim, ali čini nam se da su mu neki drugi postali ozbiljna pretnja.

Dušan Petrović je tokom ove godine dobijao razne nagrade za rad na društvenim mrežama. Ove godine je vredno radio kako na mrezama, tako i u svom primarnom poslu, a ono sto je publici najavio je da početkom sledeće godine izlazi i njegova prva pesma. Mnogi imaju lepo mišljenje o njegovom kontentu, jer je od samog početka širio pozitivnu energiju i govorio je o motivaciji i uspehu.

Ko se našao u top tri influensera pogledajte u nastavku u novom izdanju IDJTUBE News-a. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence