Pretraži

OVO JE BILO 10 NAJTEŽIH DANA U MOM ŽIVOTU… Zorannah konačno otkrila kako se oseća nakon svega što joj se desilo, pa pokazala promenu u izgledu (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Zorannah je danas snimila jedan video koji je objavila na svom storiju, a u kojem nije skrivala koliko joj je trenutno teško.  • Ovo je bilo najtežih 10 dana u mom životu, i dalje je, plačem svaki dan. Nije mi dobro, ali život mora da ide dalje. Beskrajno mi nedostaje, prazan mi je stan, kao da je čujem, ma katastrofa totalna. Međutim, ponovo sam shvatila koliko imam prijatelja i koliko me ljudi vole. Hvala vam svima na tome – bila je iskrena Zorannah.

Nakon ovoga, blogerka se ispravila i objasnila da je pogrešila kada je rekla da joj je ovo najgori period u životu, budući da je izgubila oba roditelja, a upravo je Lola bila ta uz koju je lakše prebrodila najteže trenutke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

missing you baby girl 💕

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Apr 26, 2020 at 6:27am PDT

– Nakon svega što sam preživela mislim da nije fer da rangiram kad mi je bilo gore, a kad bolje. Bila sam jako vezana za nju i pomogla mi je da prebrodim sve teške trenutke, a sad ni nje nema da mi pomogne da prebrodim ovo. Mislim da je to glavna razlika – rekla je Zorannah i objasnila da zbog ove situacije neće ni slaviti rođendan.

    1. rođendan mi je za pet dana, ali niti mi je do slavlja niti ću ga slaviti, niti me zanima glupi rođendan. Jedva čekam da prođe taj 10. maj. Ova godina ne može biti gora.

Osim toga, Zorannah je fanovima pokazala i promenu u izgledu. Blogerka se odlučila da ošiša šiške, pa kako još uvek nema hrabrosti za to, rešila je da nosi umetak.

Screenshot: Instagram/zorannah

Screenshot: Instagram/zorannah

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence