Pretraži

Ovi jutjuberi voze najskuplje automobile

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Oni svoje preglede na Youtube-u, gde broje milione sabskrajbera, i popularnost i te kako umeju da naplate od sponzora. Bavljenje tim poslom im donosi brojne benefite, pa ne žale da potroše više stotina hiljada evra na vozila koja im se dopadaju.

Baka Prase je ove godine kupio automobil marke "ferrari portofino" bele boje, kojim se pohvalio fanovima na Youtube-u. Bogdan je platio vozilo u kešu, bez lizinga, a kako su mediji preneli, za njega je navodno izdvojio 240.000 evra. On je otkrio u jednom svom klipu da je autmobil 2018. godište, da je registrovan u Srbiji, gde je dobio BG table, kao i da je uredno platio porez.

Screenshot: Youtube/Baka Prase

Screenshot: Youtube/Baka Prase

Podsećamo, Ilić je pazario "ferarija" nakon što su mu bila oduzeta dva luksuzna automobila "lamborgini urus" i "porše karera", koji mu je kasnije vraćen. Njegova dva pomenuta vozila su svojevremeno registrovana u inostranstvu, a on ih je vozio kao osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji. 

Protiv njega je bila podneta prekršajna prijava i vozila su mu bila oduzeta zbog policijskih provera. On je posle toga objasnio da je uzeo kola preko lizinga, koji otplaćuje u Nemačkoj, i da se vode kao rent a car. Kada ga je policija zaustavila, prema njegovim rečima, on nije imao ugovor kod sebe i onda je nastao problem.

Baka nije otkrio koliko novca potršio na Urusa, ali njegova cena na tržištu je, kako su navodili, oko 200.000 dolara.

Jutjuber Choda je krajem prošle godine kupio Bakin auto marke "porše makan", kojim je zamenio svoj stari automobil "golf 6". Danilo je kao i njegov prijatelj po svemu sudeći ljubitelj luksuznih automobila, a kada je reč o ceni "poršea" kog je Baka ranije kupio, njegova vrednost se kreće od 50.000 evra pa na više. Za koliko novca ga je Baka prodao Chodi, nije poznato.

Screenshot: Youtube/Choda

Screenshot: Youtube/Choda

Đota je kao i njegove kolege veliki zaljubljenik u automobile. On se tokom ovog leta pohvalio novim autom nakon što je poklonio svog starog "BMW-a E60", kog je platio 6.200 evra i vozio ga nepune tri godine. U pitanju je "mercedes-benz E coupe", koji navodno košta 70.000 evra i prema njegovim mišljenju je jedan od najlepših automobila. 

  • Ovo je auto u kom vidim mladu osobu, ne vidim nekog ko ima više od 35 godina. Vidim neku mladu i uspešnu osobu, a ja sebe smatram mladom i uspešnom osobom, tako da mislim da ovaj auto stvarno opisuje mene – rekao je Đota u jednom svom klipu.

Screenshot: Youtube/DJOTAFREESTYLE

Screenshot: Youtube/DJOTAFREESTYLE

Na stranoj Youtube sceni, pojedini jutjuberi se mogu pohvaliti i te kako skupim "mašinama".

Jedan od njih je šminkerski mogul i jutjub zvezda Džefri Star. On je počeo svoju karijeru kao muzičar pre nego što je izgradio svoje carstvo šminke i YouTube kanal. Danas on poseduje mnogo automobila koji uključuju ružičasti i skupi "rol rojs". Wraith je jedno od najneverovatnijih luksuznih vozila kompanije "Rolls-Royce" koje poseduju i holivudske zvezde poput Džonija Depa i Post Malonea. Njegova vrednost procenjuje se na 317.700 dolara.

Screenshot: Youtube/jeffreestar

Screenshot: Youtube/jeffreestar

Sledeća internet zvezda koju imamo nije samo vloger, već i profesionalni bokser i priznati muzičar. Džejk Paul se pridružio YouTube platformi 20. septembra 2013. godine i sada ima 20,2 miliona pretplatnika. Izveštaji kažu da se Džejkovo bogatstvo procenjuje na 19 miliona dolara. Džejk je 2017. odlučio da potroši nešto novca od svojih miliona kako bi kupio jedan od najboljih "lamborginija" ikada napravljenih. Napravio je čak i video kada mu je prelepi plavi super automobil isporučen u ogromnoj providnoj kutiji, a on košta navodno 350.000 dolara.

Screenshot: Youtube/Jake Paul

Screenshot: Youtube/Jake Paul

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence