Pretraži

Ovi influenseri su ljubitelji tetovaža! (VIDEO)

Influence
0
Photo: YouTube/Lea Stankovic Instagram/uki_q Instagram/pajicsergej_official

Uki Q je defitinivno osoba koja ima veliki broj tetovaža na svom telu i o istim često i govori. Ona je jednom prilikom istakla da je njeno telo njen dnevnik i da joj je svaka tetovaža posebna i draga, jer sama odlučuje šta će raditi i svaka ima za nju posebno značenje. Takođe, istakla je i da postoje one koje su joj manje simpatične jer su kako kaže mogle bolje da ispadnu, ali to ne umanjuje njihovu simboliku. Iako se često nađe i na meti osuda kada su tetovaže u pitanju, Uki ne razmišlja o tome, već uživa da šara svoje telo.Irena Drobac ne krije da voli tetovaže, a nedavno nam je otkrila i da je krenula na kurs tetoviranja s obirom na to da uživa u tome. Ona na svom telu ima nekoliko tetovaža, koje su dosta vidljive, ali njihovo značenje nije poznato javnosti. Irena se nedavno pohvalila i najnovijom malo većom tetovažom koju je uradila na ruci a čije značenje takođe nije otkrila, ali je na svom Instagram storiju istakla da joj je to za sada možda i najlepša tetovaža koju je uradila.

Lea Stanković svoju prvu tetovažu uradila je 2018. godine, i to vrlo posebnu jer je radila sa majkom i sestrom Sarom Stanković. Lea i Sara tetovirale su jedno srce, dok je njihova majka tetovirala dva. Drugu tetovažu koju je uradila jeste na ruci a u pitanju je mrav, jer kako je istakla vrlo se plaši buba i mrava, te je to jedna od razloga zbog kojeg se i odlučila za ovu tetovažu. Takođe, Lea na leđima ima dva leptira i tetovaža za koju još znamo jeste na podlaktici, i u pitanju su dve reči koje je pokazala na Insta storiju.


Koji su to još influenseri koji su ljubitelji tetovaža, ali i najzanimljivije koje smo izdvojili pogledajte u novom izdanju emisije IDJTube News.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence