Pretraži

Ove influenserke su najviše promenile svoj izgled

Influence
0
Screenshot: Instagram

Sara Damjanović poznatija kao SaraTkd ostavila je slike od ranije, kada je imala drugačiji imidž. Mnogi smatraju da se najviše promenila u licu, a iako mnogi smatraju da je radila korekciju usana, nikada to nije priznala. Na jednoj Instagram stranici izašla je njena fotografija od ranije i slika od nedavno, gde se jasno vidi razlika u izgledu, međutim da li je u pitanju pubertet kao što mnoge dame sa  javne scene govore ili su u pitanju estetske korekcije, prosudite sami. 

Odrastanje Lee Stanković ispred kamera je pratilo hiljade dece. Plavokosa influenserka nije previše menjala svoj izgled. U poslednje vreme je potamnela svoju kosu, a pored toga se spekuliše da je radila i usne, zajedno sa sestrom Sarom. 

Kada je izgled u pitanju, redovna tema je Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah. Blogerka je otvoreno govorila o povećanju usana i operaciji grudi. Na početku svoje karijere ona je imala tanke usne i izblajhanu kosu, dok danas izgleda mnogo drugačije. Mnogi pozitivno komentarišu njenu promenu, i smatraju da je u ovakvom izdanju mnogo lepša. 

Novo izdanje IDJTUBE emisije možete pogledati u nastavku. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence