Pretraži

Ovako je počela ljubavna priča Uki Q i Luxa: Vest o raskidu poznatog para šokirala je sve, a evo kako je izgledalo njihovo PRVO zajedničko pojavljivanje u javnosti

Influence
0
Foto: Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Vest da je popularni influenserski par Uki Q i Lux stavio tačku na svoju vezu izazvala je burne reakcije njihovih pratioca na društvenim mrežama.

O vezi mladog para se spekuliše od početka decembra kada se Una povukla sa društvenih mreža, a potom početkom januara objavila sliku sa Lukom uz emotikon slomljenog srca. Fanovi se već dva meseca pitaju da li je došlo do raskida, te su njihove društvene mreže preplavili brojni komentari i pitanja povodom kojih se oni nisu oglašavali sve do nedavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Najpre je na Luxom Jutjub kanalu osvanuo klip tokom kog su on i Una zvali njegove drugare i govorili im da su raskinuli. Par se tokom ovih poziva uglavnom smejao, te su i njihovi prijatelji kao i publika protumačili da se radi o šali. Međutim dve nedelje nakon toga Una je gostovala u Lukinom podkastu „Panama“, a oni su ovu emisiju iskoristili da potvrde da je zaista došlo do raskida.

Ova vest šokirala je i razočarala mnoge s obzirom na to da su Luka i Una važili za jedan od skladnijih, mlađih parova na influens sceni.

Njihova veza trajala je godinu i sedam meseci, a sve je započelo prijateljstvom. Lux se proslavio 2019. godine pesmom „Neđe ona niđe“, nakon koje je nastavio sa svojom Jutjub karijerom, koju je do tada uglavnom bazirao na strimovanju igrica. Una se proslavila 2020. godine kada je stekla veliku popularnost na tada rastućoj aplikaciji TikTok, na kojoj danas ima više do milion pratioca.

Početkom leta 2022. godine, njihovi fanovi na društvenim mrežama primetili su da mladi influenseri sve više vremena provode u zajedničkom društvu, nakon čega su se pojavile spekulacije da su uplovili u ljubavnu vezu.

Uki Q je potom objavila zajedničku sliku sa letovanja, koju su mnogi shvatili kao potvrdu vezu, te je usledila lavina komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Zbog ovakvih reakcija, Lux i Uki su odlučili da snime zajednički video i odgovore na brojna pitanja, a između ostalog oni su otkrili i kako su se upoznali.

Upoznali smo se u Egiptu, kada smo oboje bili na tom putovanju pre mesec dana. Lux je rekao da je škorpija u horoskopu i tad sam ga zgotivila. Snimali smo i lajv na Tiktoku“, otkrila je popularna tiktokerka.

„Na pitanje da li smo u vezi i da li smo se poljubili u usta, evo gledaj“, poručio je Bojović koji se približio Uni i umalo je poljubio, a kada su svi pomislili da će se to pred kamerama i desiti oboje su se odmakli i tako razočarali pratioce.

Međutim, već u avgustu te godine na TikToku je osvanuo klip na kom se poznati par ljubi u klubu, a koji je okačio jedan od njihovih fanova.

Nakon toga, par se našalio i potvrdio svoju vezu na Lukinom TikToku prvim javnim pokazivanjem nežnosti.

@lukabojovic23 😂❤️ @Una #lux27 #ukiq #viral #fyp ♬ original sound – Lux27

Prvo zajedničko pojavljivanje Lux i Uki su imali u Quizu na IDJTV-u, te je tom prilikom mladi influenser otkrio da je on prvi „muvao“ tiktokeru.

Nakon toga par je postao nerazdvojan, te su tokom gotovo dve godine veze posetili brojne egzotične destinacije, predstavljali podršku jedno drugom u najvažnijim trenucima i realizovali mnoge poslovne projekte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

U pomenutom podkastu, Una i Luka nisu otkrili razlog raskida ali su naveli da su se razišli u normalnim uslovima, kao i da su ostali u sjajnim odnosima i da će uvek biti tu jedan za drugog.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence