Pretraži

Ovaj TikToker je za petama Charli D’Amelio

Influence
0
Screenshot: Instagram/ charlidamelio

Kabi Lame trenutno je drugi najpraćeniji TikToker, nakon što je pretekao Addisson Rae, koja je imala 81 milion pratilaca. Khabi od 5. jula 2021. godine ima 83,5 miliona pratilaca i preko 1,2 milijarde lajkova na platformi. 

Ovog komičara od prvog mesta na kome se trenutno nalazi Charli D’Amelio sa 119,2 miliona, deli nešto manje od 36 miliona pratilaca. Charli D’Amelio  prvo mesto, najpraćenije osobe na TikToku drži još od kada je prestigla Loren Gray u martu 2020. godine

Zahvaljujući Khabijevom humor i urnebesnim videima koje postavlja na TikToku, njegova popularnot jako brzo raste, te nas neće iznenaditi ukoliko uskoro postane najpraćenija osoba na istom.

Photo: Instagram/khaby00

Photo: Instagram/khaby00

Ukoliko ne znate ko je Khaby Lame po imenu, njegove lice sigurno ste zapamtili, jer se njegovi snimci provlače kroz stranicu For You, već nekoliko meseci. 

Njegovo pravo ime je Khabane Lame i italijansko-senegalskog je porekla, koji se proslavio time što je snimao prozivke onih koji su objavljivali savete za ,,lakši život". Ono po čemu je postao prepoznatljiv i popularan jesu njegovi urnebesni izrazi lica.

Kabijev najpopularniji video jeste gde pokazuje kako se na lak način jede banana i koji je pregledan više od 267 miliona puta, a nalazi se na listi 20 najgledanijih snimaka na mreži ikada. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence