Pretraži

OTKAČIŠ BLAMAGE-A I TOP: Jutjuber ocenio novu pesmu „Dam“ od Breskvice i Voyage-a, pa tražio duet sa pevačicom (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Baka je priznao da mu se posebno sviđa refren numere, koji peva Breskvica.

– Znam da bi ti meni sve da daš. Ustanovili smo to, Breskvice, javi se. Dobar refren, mogu reći vozi me. To je bitna stvar. Ja nemam ništa protiv njihove muzike, to da znate – počeo je jutjuber.

Ilić je prokomentarisao pevačicine vokalne mogućnosti, a onda je tražio duet sa njom.

– Ova Breskvica je promašila zanimanje. Znači ne treba ovde da peva neku noviju muziku, već izvorne pesme "Oj, dodole dodole" i "Višnjičica rod rodila". Ona je za to, ima taj glas. Kada peva, ja čujem prizivanje kiše, ne u negativnom smislu. Odlično zvuči, samo kažem da ima taj izvorni glas. Pored toga što ona dobro peva, sve se vrti u krug, previše je slična svaka pesma i slično peva. Mora nekako da ga začini. Mora nešto novo da se ubaci, neki novitet, neki duet sa Bakom Prasetom. Otkačiš Blamage-a i to je top – objasnio je Bogdan.



Baka Prase je potom ocenio Voyage-a i njegovo pevanje.

– Ovaj momak je najtalentovaniji lik na sceni. U svakoj pesmi ima drugi glas. Ja nisam video nekoga da se ovako prilagođava situaciji. Svaku pesmu, drugi glas. Sad kako to radi, neću ja da ulazim u to, neću da postavljam pitanja. Ali dečko je čas Spajdermen, čas Supermen – rekao je on.

Na kraju je sagledao sve segmente i dao im konačnu ocenu za pesmu, spot, produkciju i muziku.

– U prvom delu se čuje da je produkcija jako loša, muzika je preglasna. Ne sviđa mi se uopšte. Za simboliku, taj umetnički dojam dajem 10. Za refren 10, ali pesma, između refrena, ne mogu da kažem da mi se sviđa. Za pesmu 5.5, jednostavno me ne drži. Spot ništa specijalno. Razumem da je u karantinu i da ne može da se izlazi. Spot jedna petica, jer ovo je jutjuberski, čak i slabije od toga zato dobija još dvojku. Ja ne mogu da se povežem sa Blamage-om kao umetnikom i izvođačem, kao što mogu sa Breskvicom zato što ja kao da slušam bend, a ne samo njega. Od mene jedna sedmica. Na kraju je to 5.57… – zaključio je Baka Prase.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence