Pretraži

OSTAVLJA BEZ DAHA IZGLEDOM: Đina Džinović fotografijama sa egzotične destinacije izazvala lavinu komentara (FOTO)

Influence
0
Đina Džinović
Foto:Printscreen/Instgaram:djinadzinovic

Popularna influenserka Đina Džinović trenutno se nalazi na egzotičnoj destinaciji odakle redovno deli fotografije.

Nakon zimskog odmora na planini, mlada influenserka je odlučila da hladne dane ipak provede u nešto toplijim krajevima, te se sa mamom uputila na luksuznu destinaciju Maldive.

Juče je Đina posle izvesnog perioda nagađanja, konačno otkrila svoj ljubavni status i otkrila da je srećno zaljubljena već duže vreme, ali i da ne voli da deli detalje svog privatnog života.

Međutim, ona je sada više od 120 hiljada svojih pratilaca obradovala najnovijim fotografijama i video snimcima na kojima smo imali priliku da vidimo Đininu izvajanu figuru, što su propratili brojni komentari da influenserka izgleda bolje nego ikada, te da je evidentno da je poradila na svom fizičkom izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Đina Džinović je često pričala o svom izgledu i vrlo otvoreno govorila o variranju u kilaži, a između ostalog priznala je da u velikoj meri obrađuje svoje fotografije, kao i da ne treba verovati svemu što se prikazuje na društvenim mrežama.

Ipak, s obzirom na to da je okačila svoj snimak u kupaćem kostimu, te da je njega nemoguće isfotošopirati usledili su brojni komplimenti na račun influenserkinog izgleda.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence