Pretraži

ODMOR NA EGZOTIČNOJ DESTINACIJI: Đina Džinović nakon lukuznog šopinga otputovala u toplije krajeve (FOTO)

Influence
1
ĐINA DŽINOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Influenserka Đina Džinović odlučila je da zimske dane provede u nešto toplijim krajevima.

Đina je najpre nekoliko dana provela u luksuznom odmaralištu na jednoj planini u Srbiji, gde je iskoristila priliku da uživa u zimskim čarolijama i skijanju sa prijateljima.

Ona je često na svojim društvenim mrežama delila kako provodi vreme, ali i koji su njeni neozaobilazni zimski modni dodaci. Mlada influenserka je sada, nakon proslavljenih praznika, odlučila da se zaputi u nešto toplije krajeve.

Đina Džinović je najpre sa pratiocima podelila kako uživa u šopingu na nepoznatoj lokaciji, te je obišla neke od najeksluzivnijih radnji prestižnih bredova poput Diora i Fendija. Poznato je da je ona za novogodišnje praznike na poklon dobila dijamantsku ogrlicu od čak 3.500 dolara, a sada je čini se poželela da upotpuni svoju kolekciju nakita, pa je isprobala nekoliko skupocenih narukvica, kao i prstenje.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Influenserka je potom podelila snimak iz aviona i otkrila da se zaputila na odmor, a potom su fotografije sa plaže otkrile da se nalazi na nekoj egzotičnoj destinaciji.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Njene fotografije su pokrenule brojne spekulacije o tome sa kim se Đina zaputila na ovaj odmor, a fotografije nje i još jedne osobe koje drže piće su otkrile da se ipak radi o ženskoj osobi, a ne o njenom izabraniku.

đina džinović
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence