Pretraži

,,ONI NAJBOLJE ZNAJU DA LI JE OVO MARKETINŠKI TRIK“: Ruža Rupić prokomentarisala raskid Voyage-a i Breskvice

Influence
0
Screenshot: Instagram/ voyage/ ruza_rupic

Naime, mladi par je pre nekoliko dana okončao svoju vezu, ali još uvek se nisu oglašavali u medijima kada je ova tema u pitanju.



Na društvenim mrežama osvanula je prepiska sa reperom Voyage-om, koji je navodno jednom fanu priznao šta se desilo sa njim i Breskvicom, poruke koje su isplivale su kompromitujuće, a Voyage ih je video i podelio na svom Instagramu, gde je otkrio da on nije to nikad napisao, o tome smo detaljnije pisali OVDE.

S obzirom na to da je Ruža Rupić takođe nedavno okončala svoju vezu sa kolegom Stevanom, i da je ona neko ko ima iskustva kada je mešanje poslovnog i ljubavnog odnosa u pitanju, zanimalo nas je kako ona komentariše ovu temu.

S obzirom na to da sam ja neko ko je mešao ljubavno i poslovno, to može ali je generalno jako teško, ako nemate isto gledanje na stvari i ostalo, malo to teže ume da bude – počela je ona.

Takođe, na društvenim mrežama se dosta spekuliše da je raskid Voyage-a i Breskvice marketinški trik, jer su novu pesmu "Beli grad" najavljivali upravo za januar, a evo kako Ruža gleda na to.

Ne bih ulazila u tu temu, ja znam da kada sam ja raskinula sa mojim momkom, nisam volela kada su mi se ljudi mešali u taj raskid i nagađali i pitali, tako da oni najbolje znaju da li je ovo marketinški trik, da li su raskinuli, da li nisu, zašto su raskinuli, to su neke privatne stvari u koje se ja lično ne bih mešala jer može da bude stvarno nekome i teško i bolno, nije na meni da ja komentarišem to – iskrena je bila Ruža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence