Pretraži

Okupila domaću influens scenu i napravila žurku za pamćenje: Jana Dačović raskošnom proslavom obeležila jubilej (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Instagram printscreen/janadacovic

Jedna od naših prvih jutjuberki, Jana Dačović, proslavila je ovog vikenda jubilej postojanja njenog Jutjub kanala, a njena zabava okupila brojne pripadnike influens scene.

Jana je već godinama na vrhu liste najgledanijih jutjuberki u Srbiji, a osim toga, među prvima je u Srbiji koji su pokrenuli influens trend. Oni koji su je pratili tokom njenih početaka, sigurno se sećaju njenih „haul“ videa, gde je pokazivala šta je sve kupovala, objašnjavala svoje svakodnevne rutine i proizvode koje najčešće koristi.

Premda se nekada čini da naša influens scena živi tek nekoliko godina, Janina proslava koju je organizovala ovoga vikenda pokazuje drugačije. Naime, mlada influenserka je proslavila jubilarnih deset godina od postojanja svog kanala. Premda je ona sa snimanjem počela i nekoliko godina ranije, pre tačno 10 godina je započela snimanje na srpskom jeziku.

Ona je od tada izgradila zavidnu karijeru, napisala dve knjige, napravila svoju liniju parfema i ostvarila mnogobrojne saradnje sa poznatim brendovima. Premda se njen današnji sadržaj razlikuje od onog koji je influenserka snimala na početku, ona je ipak zadržala svoj jedinstven izraz, a danas veliki broj videa snima u društvu svog dečka, takođe poznatog jutjubera – Stefana Vukasnovića, Muđe. Ona je tokom godina razvila i široku mrežu prijatelja sa domaće influens scene, a to pokazuje i veliki broj ljudi koji su došli na njenu proslavu.

Andrija Jo, Ana Lazarević, Cale, Amina Efendić, Anastasija Grujić, Lazar Filipović i mnogi drugi sa njom su proslavili 10 godina postojanja njenog kanala. Po objavama koje su postavljali na društvenim mrežama bilo je jasno da su se svi dobro proveli.

Jana je veliku pažnju posvetila i uređenju prostora u kom se održalo slavlje. Naime ona je za proslavu odbrala poluotvoren prostor sa malim bazenom. Sve je bilo u cvetnom tonu, a veliki broj buketa je uređivao prostor, Jana je čak i na vodu za goste odštampala svoje ime i povod proslave, a za goste je pripremila i poklone.

Podsetimo se, premda Jana na svom Jutjub kanalu ima veliki broj videa, nju je naročiti istkao i „proslavio“ video u kom je pokazivala svoju kolekciju labela. Ona je i sama više puta isticala kako je zahvaljujući tom videu, koji je ubrzo nakon izbacivanja postao viralan, stekla veliku popularnost, a nedavno je ona na svom profilu ponovo snimila svoju kolekciju proizvoda za usne prisetivši se kako je sve izgledalo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence