Pretraži

„Ojačao sam, pazite se“: Lazar Filipović se pohvalio izgledom nakon napornih treninga, pa pokazao kako izgleda njegov dan u teretani (VIDEO)

Influence
0
Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Poznati influenser Lazar Filipović na svom profilu podelio je fotografiju gde se sam pohvalio kako je ojačao od treniranja, ali je i poslao poruku povodom toga.

Lazar se na društvenoj mreži TikTok proslavio svojim bjuti savetima, a vrlo brzo je počeo da sa svojim pratiocima priča i o psihologiji, društvu i prihvatanju sebe. Zbog svog sadržaja on je stekao verne fanove, sa kojim gotovo svakodnevno deli brojne detalje iz svog privatnog života.

Zbog svojih bjuti saveta neretko prazni rafove u radnjama, budući da svi proizvodi koje on preporuči budu rasprodati u rekordnom roku, što svedoči o uticaju koji ima na svoju publiku, ali i tome da uvek ima zanimljive i korisne savete i preporuke kada je nega lepote u pitanju.

Foto:Printscreen/Instagram:lazarfilipovicc

Sada se Lazar pohvalio na svom instagram profilu kako su treninzi urodili plodom, te da je ojačao, što je i pre nekoliko dana pokazao kada je objavio fotografiju iz teretane.

“Ojačao sam, pazite se“, napisao je Lazar.

@lazar.filipovicmoze bolje ali ide dobro♬ original sound – Lazar

Na njegovom Tiktoku on neretko objavljuje i snimke iz teretena što je pre nedelju dana uradio. On je tada pokazao pratiocima kako izgleda jedan trening u teretani.

Prisetimo se, Lazar je nedavno napravio promenu na svojoj kosi, te se ofarbao u plavo, a sudeći po komentarima mnogi su oduševljeni kako izgleda sada sa novom bojom kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAZAR FILIPOVIC (@lazarfilipovicc)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence