Pretraži

Oglasio se tim Sergeja Pajića nakon što je uputio prozivku Uni

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Nakon Sergejevog gostovanja u novom izdanju IDJHOT-a dosta prašine je podignuto na mrežama, ali i u komentarima ispod novog izdanja emisije na jutjubu. Razlog je upravo hejt koji je uputio svojoj bivšoj devojci Uni, jer joj je namenio opciju "kill", u našoj igrici ,,Kiss, Merry, Kill". 



O ovome smo pričali sa njegovom menadžerkom Tamarom, koja je istakla da su hejt komentari prenagljena reakcija publike, te da Sergej nije ništa loše mislio kada joj je namenio "kill".

  • U pitanju je igrica zabavnog karaktera. Sergej nije osnivač i tvorac ove igrice, a nije i neko ko određuje njena pravila. Izraz ,,kill”  je nametnut u samoj igri i označava nekog ko ,,ispada” iz ova tri odabira. Ja tu ne vidim nikakav problem. Sergej je neko koga vole žene i koji voli žene, neko ko oko sebe ima dve sestre, majku i neko na koga sam ponosna koliko poštovanje i zaštitnički duh ima prema ženama generalno – istakla je ona i dodala da je uz Unu, iako se ne poznaju lično i da ne odobrava hej komentare. 

Jedini problem koji ovde vidim su nepromišljeni komentari ljudu koji ovu igricu shvataju ozbiljno i ljudi koji sebi daju za pravo da nešto što je zabavnog karakteta predstavljaju u bukvalnom smislu, ne razmišljajući kako se ona oseća. Pružamo joj podršku, jer znamo kako komentari mogu biti zlobni. Ovu priliku bih iskoristila, u duhu praznika, da apelujem na njih da to ne rade – zaključila je Tamara, Sergejeva menadžerka. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence