Pretraži

Oduševila izgledom 4 meseca nakon porođaja: Angel Tatjana se pohvalila vitkom figurom, pa otkrila sve o posledicama operacije kojoj se podvrgla (FOTO)

Influence
0
angel tatjana

Influenserka poznata pod imenom Angel Tatjana pokazala je figuru četiri meseca nakon porođaja.

Nekadašnja manekenka, a danas uspešna influenserka i preduzetnica, Tatjana početkom februara ove godine dobila je svog drugog sina. S obzirom na to da je posvećena majka dva malena dečaka, ona na svojim mrežama najviše deli savete sa mladim mama, razmenjuje iskustva i traži pomoć.

Nakon krštenja sina, njihova četvoročlana porodica odlučila je da otputuje na odmor, te je influenserka već podelila prve trenutke uživanja.

Tatjana je između ostalog uslikala i svoj odraz u staklu, te je mnoge iznenadila i oduševila izgledom samo četiri meseca nakon porođaja. Ona je figuru dovela do savršenstva, pa je ponosno pokazala ravan stomak i uzak struk.

Ipak, da nije sve tako idealno koliko se na prvi pogled čini, influenserka je otkrila opisom uz ovu sliku. Tatjana se naime pre nekoliko dana podvrgla laserskoj operaciji vena, pa nije u mogućnosti da potpuno uživa u odmoru i suncu.

„Za mene nema kupanja i čarape moram da nosim do kontrolne, tako da noge moraju da mi budu pokrivene. I zato treba operaciju raditi kada nije toplo vreme“, istakla je ona.

Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence