Pretraži

O fotki Anje Bla i njene mame bruje mreže: Upoznajte majke naših influenserki koje izgledom obaraju s nogu (FOTO)

Influence
0
lea stanković, đina džinović, anna lazarević
Foto: Instagram printscreen/lastankovic, djinadzinovic,annalazarevic2

Brojne popularne influenserke sa domaće scene proslavile su se još u ranim tinejdžerskim godinama, te smo neretko kroz njihove brojne objave i klipove imali priliku da vidimo i njihove mame.

Pre nekoliko dana, Anja Bla je sve oduševila fotografijama iz detinjstva, a na jednoj od njih je po prvi put pokazala svoju mamu. I dok je Anja ove fotke podelila kako bi prokomentarisala svoj izgled u tim godinama, upravo je fotka sa njenom mamom izazvala opšte oduševljenje, te su usledili brojni komentari kako je influenserka nasledila izgled od svoje majke, kao i da žena izgleda neverovatno mladoliko.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Sada vam donosimo kako to izgledaju mame nekih od naših najpopularnijih influenserki, kao i od koga su nasledile izgled, lepotu, a pojedine i talente.

1. Lea i Sara Stanković

Poznato je da je Jutjubom najpre počela da se bavi mlađa sestra Stanković, Lea, a potom se i Sara upustila u influensing. Dve sestre su tokom godina izgradile veliku mrežu vernih fanova, a značajan udeo u njihovoj popularnosti odigrala je upravo njihova porodica. Njihovi roditelji su im pružali potpunu podršku u odabiru karijere, a neretko su bili i deo njihovih klipova.

Mama Violeta se neretko nađe u Leinim i Sarinim klipovima, a svojim duhovitim reakcijama izaziva oduševljenje publike. Ona je bila deo brojnih klipova isprobavanja hrane, komentarisanja raznih situacija, Leinih i Sarinih kolega influensera, a zanimljivo je da su klipovi sa njom jedni od najgledanijih na njihovim kanalima. Na račun Violete se takođe često mogu pročitati komplimenti povodom njenog izgleda. Mišljenja su podeljena, ali njihova publika ističe da od dve sestre Sara ipak više liči na mamu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Stankovic 👑 (@lastankovic)

2. Anna Lazarević

Mlada influenserka je često isticala kako ima dve bitne ženske figure u životu, a radi se upravo o njenoj mami i baki. Anna je jedan deo detinjstva provela u Francuskoj, nakon čega se sa mamom preselila u Srbiju, gde su krenule da grade svoj život, a influenserka je ubrzo potom počela i da se probija u Jutjub svetu.

Annina majka Katrin je ćerki predstavljala veliku podršku u svim sferama u kojima se oprobala, pa je tako bilo i kada se radilo o Jutjub, odnosno influensing karijeri. Katrin se često pojavljuje u Anninim klipovima, a to koliko fanovi vole njenu mamu pokazuju i brojke. Gotovo svaki klip sa influenserkinom majkom broji preko milion pregleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katrin Kracun (@katrin.kracun)

3. Đina Džinović

Đina je starija ćerka poznatog para Harisa i Meline Džinović. Đinina mama, Melina, poznata je kreatorka čije su modele ponele i određene svetske zvezde. Međutim, iako je u braku sa jednom od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora, ona ne voli da se pojavljuje u medijima, te se do skoro trudila da što bolje sačuva privatnost svoje porodice.

Sa Đininom popularnošću i sve uočljivijom prisutnošću na društvenim mrežama, situacija se značajno promenila, o čemu je i sama Melina jednom prilikom govorila, a između ostalog je istakla da se ne slaže sa ćerkinom odlukom da sve prikazuje transparentno.

„Jako se teško borimo i slažemo sa tim, navikavamo se, sada smo i mi u tom teškom periodu“, rekla je ona svojevremeno.

Melina već godinama važi za jednu od najlepših i najnegovanijih žena na našim prostorima, te se baš komentari na račun njenog izgleda najčešće vezuju za pojavu ove poznate kreatorke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

4. Luna Đogani

Još jedno dete poznatih roditelja je upravo Luna Đogani, koja je prvo dete zvezda 90tih Gagija Đoganija i Anabele Atijas. Luna je još kao beba bila prisutna u medijima i pod budnim okom javnosti, što je rezultiralo i njenom današnjom karijerom.

Njena mama Anabela Atijas važi za legendu 90tih u muzičkim krugovima, a nakon razvoda od Gagija svoju karijeru je nastavila samostalno. Anabela danas ima 3 ćerke i 2 unuke, te često za medije ističe da su joj upravo one najznačajanije u životu. Nakon turbulentnog perioda i nesuglasica koje je imala sa Lunom, između njih dve je danas sve u najboljem redu, a Anabela je nekoliko puta naglasila da se ne više ne meša u ćerkine odluke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

5. Ana Rajković

Influenserka i žena fudbalera Predraga Rajkovića, Ana Rajković, javnosti je postala poznata pre nekoliko godina zbog svog bavljenja modelingom, ali i zbog veze sa Veljkom Ražnatovićem. Njihova ljubav je bila kratkog daha, ali je Ana uspela da održi svoju popularnost i postane influenserka. Nakon udaje za Peđu i rođenja njihovog prvog sina, Relje, ona je započela i svoj privatni biznis, proizvodnju patofnica za decu.

Ana je svog oca retko pominjala, ali je svoju mamu, Nelu, uvek sa ponosom pokazivala. Iako je njena ćerka u žiži interesovanja nekoliko godina, Nela je za sebe izgradila ime mnogo ranije, kao vlasnica jedne od najpoznatijih odgajivačnica popularne rase pasa, pomeranaca. Ana je pored atraktivnog izgleda, od majke nasledila i smisao za biznis,a često je isticala kako joj je upravo Nela obezbedila sve što je ikada poželela.

6. Barbi Afrika

Barbara Milenković, poznatija kao Barbi Afrika, je jedino dete svojih roditelja zbog čega je od njenog rođenja sve bilo podređeno njoj. Tako joj oni i danas predstavljaju veliku podršku u njenoj karijeri i rado joj pomažu oko svih obaveza.

Gotovo podjednaku pažnju kao ona privlači i njena mama, koja je svoje ime na društvenim mrežama uklopila sa ćerkinim i postala poznata pod nadimkom Jeca Afrika. Njen profil prepun je slika koje neretko privlače pažnju, a Jelena poput svoje ćerke, vodi računa o izgledu i prepoznatljiva je po svom stilu. Ona često prati Barbaru na raznim putovanjima, a rado joj pomaže i u vođenju njenog bjuti salona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence