Pretraži

NJIHOVI KOSTIMI ZA NOĆ VEŠTICA SU ODUŠEVILI SVE: Naši influenseri pokazali kako su se maskirali (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram
Foto:Printscreen/Instagram

Noć veštica je praznik koji deca obožavaju, jer imaju potpunu slobodu da se maskiraju u svog omiljenog crtanog junaka, ali ovu priliku ne propuštaju ni influenseri.

Dok deca u Americi na Noć veštica imaju običaj da idu od vrata do vrata i govore ljudima “trik ili poslastica“, kod nas je to malo drugačije, te se kod nas odigrava samo deo sa maskiranjem.

Tim povodom se organizuju razne tematske žurk, a ni ove godine naši influenseri nisu propustili priliku da se maskiraju i zabave, pa su sve to podelili i sa pratiocima na društvenim mrežama, ne bi li se pohvalili sa svojom ovogodišnjom maskom.

Lea Stanković

Foto:Printscreen/Instagram:lastankovic
Foto:Printscreen/Instagram:lastankovic

Naša poznata mlada influenserka je ove godine odlučila da će biti Hulk, poznati Marvelov junak. Iako je poznato da Hulk postoji samo u „muškom obliku“, ona je uprkos tome odlučila bude maskirana u ovog junaka, ali ga je predstavila u nešto drugačijem izdanju, te je sve svoje fanove iznenadila svojim izgledom.

– Dobro je, napisali ste mi da postoji SHE HULK, tako da nisam promašila temu! – napisala je Lea uz fotografiju na kojoj pokazuje kako se maskirala.

Anja Bla

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

Na svojim storijima je ovih dana pokazala i sam proces kako je napravila jedan deo svog kostima. Ona je naime ove godine izabrala da njena maska za Noć veštica bude roze vila i pratioci su bili oduševljeni, a ovo nije prvi put da Anja sama pravi svoje autfite za fotkanje.

Lazar Filipović

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAZAR FILIPOVIC (@lazarfilipovicc)

Jedan od omiljenih influensera među mlađom publikom koji se bavi skinker videima je svoje pratioce iznenadio svojim odabirom kostima.

On se ove godine odlučio za kostim proslavljenog pirata, odnosno Džonija Depa u ulozi kapetana Džeka Speroua.

Elena Stojčevski

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELENA (@elenastojcevski)

Za ovogodišnji kostim je izabrala malo smeliji stajling, te je Elena ove godine bila Plejboj zečica, a pratioci nisu mogli da sakriju oduševljenje njenim izborom, pa su se njihovi komentari samo nizali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence