Pretraži

NISU MI BITNI PREGLEDI I LAJKOVI: Una otkrila kako kreira sadržaj za TikTok, pa progovorila o dramama

Influence
0
Photo: Instagram/uki_q

Uki Q se prisetila svog početka, kada je bio aktuelan Musical.ly, aplikacija koju je kupio TikTok.

  • TikTok imam još kada je bio Musical.ly, tamo sam snimala kao mala. Tu sam došla do nekih 5.000 i obrisala aplikaciju. Pre nekih godinu i po dana sam se setila toga i skinula je da bi ušla na profil. Nije mi izašao Musical.ly, već TikTok. Skinula sam je i setila se šifre. U tom periodu sam radila kao hostesa. Svako veče je trebalo da budem ful sređena i jedno jutro kada sam se vratila nije mi se spavalo, pa sam uzela da snimam. Sasvim slučajno sam krenula redovno da snimam i onda je jedan video buknuo. Bila je pesma Mimi Mercedes i od tada su pregledi počeli brzo da rastu, kao i pratioci – otrkila je ona.

Una je priznala da joj nisu bitni pregledi i lajkovi, te da zbog njih ne pravi drame kao neki jutjuberi.

– Nekako gledam na to da kada juriš za nečim, ono ti beži. Ja nikada nisam jurila za pregledima ni za lajkovima. Nekad je slabije, nekad bolje. Drama je nastala tako što sam ja rekla svoje mišljenje, koje se neće promeniti, jer se toj osobi nije svidelo – rekla je tiktokerka za IDJTV i dodala:

  • Nema aktuelnih drama na TikToku. Prozvali su me da sam ja prva koja ju je započela na TikToku. Pre ću podržavati drame nego laži kako se svi druže, kako smo svi dobri samo zato što snimamo za istu društvenu mrežu. Ima toliko profila ljudi, ne možeš svima biti dobar i to neko sklapanje prijateljstva je lepo, ali sada da se svi druže je meni toliko "fake". Pre ću da podržim nekog ko kaže svoje mišljenje i ispadne drama nego onako da se svi smeškamo i da smo svi dobri.


Popularna tiktokerka se dotkla sadržaja na pomenutoj društvenoj mreži i njenih korisnika, a onda je otkrila kako ga ona kreira.

  • TikTok kao aplikacija je kineski butik, tu imaš šta hoćeš. Možeš da staviš sve što ti padne na pamet. U neku ruku koliko god da je prozivali to je jako kreativna aplikacija. Ljudi se prikazuju onakvi kakvi jesu, ako to žele naravno. Toliko ima isfoliranih ljudi. Na TikToku vidiš osobu kakva jeste i sadržaj može da se crpi iz svega. Nikad nemam unapred isplanirano, samo upalim onu kameru i krenem – objasnila je ona.

Uki Q je istakla da najviše voli da snima spontane videe, kada negde ide i uhvati razne kadrove.

  • To spakujem i bude zanimljivo. Na primer kada odem kod frizera, pa menjam frizuru. Gotivim i tranzicije. Ranije sam volela da radim glumu, plesove onako jer svi rade po šablonu, a mene se to ne sviđa – kazala je ona za IDJTV.

Kada je reč o jutjuberima, Una je primetila da mnogi ne podnose tiktokere.

  • Iskreno, meni je to sve isto. Ne sviđa mi se što su oni tu kao da su ne znam gde. Mi sa TikToka blejimo na Youtube-u, imaju i oni svi tamo profile. Svi prozivaju TikTok, jer je u trendu to raditi – zaključila je Una i istakla kako joj ne smetaju hejt komentari, čak su joj nekad zanimljivi.

Budući da su se mnogi influenseri oprobali u muzičkim vodama, pitali smo Unu da li bi se ona latila mikrofona.

  • Bih. Ja sam svesna toga da nisam talentovana za pevanje, sve to može danas da se ispegla da dobro zvuči. Danas je više bitna energija, pojava i karakter. Što da ne, ja sam uvek za to da se isprobavaju nove stvari – rekla je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence