Pretraži

NISAM OČEKIVALA DA BUDEM PRVA: Anna Lazarević otkrila kako se oseća zbog toga što je „skinula“ Sašu Kovačevića sa trendinga

Influence
0
Screenshot: Youtube/AN NA

Anna je potisnula sa vrha pevača Sašu Kovačeviću, koji je takođe objavio nove numere "Moja Malena" i "Pantera", koje su sada na drugoj i trećoj poziciji.

Jutjuberka je priznala koliko joj je bitan trending u njenoj karijeri.

– Pa iskreno, bilo mi je bitno da budem u trendingu da bi više ljudi čulo za moju pesmu, ali svakako nisam očekivala da budem prva pored svih pevača koji su već dugo na sceni – rekla je Anna za IDJTV.



Ona je otkrila kako se osećala zbog toga što je prestigla Sašu i postala broj jedan.

– Meni je čast što se tako nešto desilo. Razumela bih i da sam ostala na drugom mestu, ali svakako sam presrećna – istakla je Lazarevićeva.

Inače, Annin singl "Čokolada", koji sada broji više od 1,2 miliona pregleda na Youtube-u, radili su momci iz grupe "In Vivo", te nam je jutjuberka i pevačica rekla nešto više o njihovoj saradnji.

– Upoznali smo se u njihovom spotu, gde sam ja bila glavna uloga i napravili su mi pesmu koja mi se svidela – objasnila je ona za IDJTV.

Annina pesma je mnogima zanimljiva i zbog dela u kom pominje "La Casa de Papel" i maski koje se mogu videti u spotu.

– Iskrena da budem u poslednjem momentu sam ih našla i odlučila se za to. Poenta je što je dečko u spotu u tom fazonu, u smislu "opasan i namršten" i uklapalo se. Reakcije pratilaca i ljudi, koji obožavaju seriju, su oduševljeni i pomalo iznenađeni – kazala je Anna.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence