Pretraži

„Nisam neko ko krije lepe vesti“: Ana Rajković novom fotkom izazvala burne reakcije, pa odgovorila na spekulacije da je u drugom stanju (FOTO)

Influence
1
ana rajković
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ana Rajković je pozirajući sa svojim suprugom, golmanom Predragom Rajkovićem, pokrenula brojne spekulacije na društvenim mrežama.

Ana i Predrag uživaju u ljubavi koju su krunisali brakom pre 5 i po godina. Njihova ljubav odolela je brojnim preprekama i tračevima, a oboje često izjavljuju ljubav javno jedno drugom putem društvenih mreža.

Predrag često zna da iznenadi suprugu skupocenim poklonima i romantičnim gestovima, te je poznati par u velikom stilu proslavio i Dan zaljubljenih. Fudbaler je Ani organizovao romantičnu večeru i njihovu kuću ukrasio crvenim balonima u obliku srca, kao i laticama ruža i svećama.

Influenserka je svaki romantični detalj podelila na svom Instagramu, ipak njen opis je skrenuo najveću pažnju njenih pratioca. „Ljubav piše roman… Ostanite u toku“, napisala je ona, što je odmah u komentarima izazvalo spekulacije i nagađanja da je Ana u drugom stanju.

Podsetimo, Ana i Predrag su ponosni roditelji dva dečaka, a kako je jednom prilikom istakla za IDJTV, influenserkina najveća neostvarena želja je da bude i mama jedne devojčice, dok je Peđa spreman da pričeka nekoliko godina do sledeće prinove.

S obzirom na to da se podigla velika prašina oko njenog opisa, ubrzo se popularni par oglasio za medije.

Nije istina, kada bude bila, podelićemo lepe vesti“, bio je kratak Rajković za „Informer“, a potom se i Ana Rajković oglasila za isti medij.

„Demanti. Zaista nisam neko ko krije lepe vesti, niti Predrag i ja krijemo da želimo proširenje porodice. Zaista ne znam odakle sada to“, poručila je ona.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence