Pretraži

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Nina Đogani fotografijom iz detinjstva izazvala lavinu komentara! (FOTO)

Influence
0
nina đogani
Photo: Instagram/nina_djoganii

Nina Đogani sve više svojim izgledom i društvenim mrežama privlači pažnju medija.

S obzirom na to da je ćerka poznatih roditelja, Nina je od rođenja, poput njene sestre Lune Đogani, pod budnim okom javnosti.

Iako se tokom tinejdžerskih godina bavila sportom i izbegavala društvene mreže i medije, ona se s godina privikla na popularnost, te je postala veoma aktivna, naročito na svom Instagramu koji broji preko 100 hiljada pratilaca.

Nina je u aprilu ove godine proslavila svoj 18. rođendan, a tom prilikom je otkrila da razmišlja da u budućnosti krene maminim i tatinim stopama i upusti se u pevačke vode. Kako je tada istakla ona u toj nameri ima podršku roditelja, iako su je upozorili da je taj put težak.

Mladu influenserku često komentarišu i zbog atraktivnog izgleda, a pojedinci smatraju da se već podlegla estetskim korekcijama. Ipak, da je Nina još od malena imala prepoznatljive crte i upečatljiv izgled, pokazala je sada na svom Instagramu.

Naime, 0na je podelila sliku iz detinjstva uz natpis „Mali ja“, a najviše komentara su izazvale njene usne koje su još tada bile najupečatljivije na njenom licu.

nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence