Pretraži

NIKO KAO SESTRA: Sara Stanković stala u Leinu odbranu nakon što se našla u centru internet uznemiravanja

Influence
0
Photo: Instagram/saraastankovic

S obzirom na to da je Sara poprilično aktivna na Tviteru, primetila je da o njenoj sestri Lei kruže "gadosti", te je rešila da progovori na ovu temu sa svojim Instagram pratiocima. 



  • Nedavno sam otkrila nekoga ko o mojoj sestri na tviteru piše gadosti, međutim, trebalo mi je neko vreme da shvatim ko je. Ova devojka je išla sa Leom u školu i gaji prema njoj neobjašnjivu mržnju. Bitno je da napomenem da kao fotograf, jako ružno priča o svojim klijentima, pljuvala je i druge influensere sa kojima se nešto čula i navodno dogovarala. Bitno je da nikada ne radite ništa sa ljudima koji će vas posle pljuvati iza leđa. a ona, iako smo juče lepo pričale, me je blokirala na društvenim mrežama. Objasnile smo se, pričale, ali ona se nije zaustavila pa je nastavila da piše o meni i danas. Podsmeva se i ruga i izruguje to što smo lepo pričale, te ne bih da preskočim da vam kažem da kada vas neko mrzi, neko ko je iz kraja, škole – to je patološka mržnja. Nažalost, samo zato što je bila nezadovoljna u svom tinejdžerskom dobu, sada dragoceno vreme posvećuje opsesivno svojoj bivšoj poznanici. Blokirala me je ali to me neće sprečiti da vam kažem još jednom, nikada ne radite sa ljudima koji iza lažnih profila pljuju svoje bivše poznanike, klijente, prijatelje i okolinu. Nema ništa odvratnije. 

Sara se otvorila pratiocima uz priložene fotografije.

  • Vidite, živela je u mom kraju, komšinica, pa kada te viđa svaki dan, otvori profil da te pljuje. Ne mogu da vam objasnim šta je sve pisala za Leu. bukvalno opsesivno je pljuvala nju, pesmu, njene slike. Ali okej, ja sam samo za to da se to radi imenom i prezimenom. Anja Mirković iz bloka 61, bravo za tebe – oštra je bila Sara. 

Nakon iznetih tvrdnji, pomenuta fotografkinja joj nije ostala dužna te je takođe osula paljbu preko Instagram storija, a fokus je usmerila na njihovo zanimanje, nakon čega je opet usledio Sarin odgovor. 

  • Sve joj pada u vodu jer većina influensera koje ja poznajem, kao i ja sama i Lea, studiraju. Inače, vređati nečije zanimanje koje god ono bilo dok ne povređuje druge tim zanimanjem, jako je ružno i neprofesionalno. Svako zarađuje za sebe i ne vidim zašto bi se ismevalo čime se neko bavi. Ima i jutjubera koji su izgradili kuću od novca sa jutjuba. Baš je ružno pričati tako – rekla je Stankovićeva i stavila tačku na ovu temu. 
Screenshot: Instagram/ saraastankovic

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

 

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

 

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

 

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

Screenshot: Instagram/ saraastankovic

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence