Pretraži

,,NIKADA NISAM OKAČILA DA SAM NJEGOVA ĆERKA“: Đina o svojoj popularnosti na Tiktok-u

Influence
0
Photo: IDJTV

Naime, Đinu do sada nismo imali prilike da vidimo u javnosti, jer kako ona kaže, to je bila želja njenih roditelja, ali i njena.

Bilo je to obostrano, ja nisam htela nešto puno da se pokazujem u javnosti jer sam bila mnogo mlađa, to snosi neku veliku odgovornost, a ja sam htela da budem dete, a moji su želeli da imam neku privatnost – započela je ona.

A evo kako su oni reagovali kada je ona odlučila da se upusti u javni život.

Ja nikada nisam mislila da ću ja da se bavim Tiktokom, ja sam ovo počela u karantinu jer mi je bilo mnogo dosadno, htela sam da pratim nekakav trend, da budem kul. Moji to nisu nešto specijalno podržavali zato što je tada počela online škola i želeli su da se fokusiram na to – dodala je ona.

Đina nam je otkrila i kakve savete dobija od roditelja s obzirom na to da su oni već dugo u javnom poslu.

Pošto moj otac nema društvene mreže, od majke dobijam savete kako i šta da okačim, šta da skinem, šta joj se ne sviđa, kao i svaka majka ona se brine za moju reputaciju. Ali, generalno više dobijam savete od oca za način ponašanja i priče – istakla je ona.

Iako nam je na snimanju priznala da sa tatom ima otvoreniji odnos, otkrila nam je i o čemu najviše pričaju.

O svemu i svačemu, ako imam neki problem sa Andrejem ili nešto tako, kod njega se konsultujem, ali generalno neku specifičnu temu nemamo – a onda nam je rekla i šta mama i tata kažu kakav je Andrej zet.

Obožavaju ga, tata ga je proglasio svojim sinom, meni je super – dodala je ona.

Đina je na Tiktoku stekla popularnost, a zanimalo nas je da li joj to što je dete poznatih roditelja utiče na pratioce. 

Meni neki hejteri stalno onako pritiskaju da sam ja postala popularna, međutim ja nikada nisam okačila da sam njegova ćerka, prosto su neki ljudi saznali, niti ja njega uključujem u moje tiktokove ili u Instagram, ali neki mi dosta zameravaju što sam ja njegova ćerka, ali ja ne vidim zašto – završila je ona.

Ceo intervju, kao i još zanimljivih priča iz života poznatih možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence