Pretraži

„NIKADA MI ON NIJE PREDAVAO“: Adriana o svom upoznavanju sa Savom i o tome da li bi se bavila pevanjem

Influence
0
Photo: Instagram/adrianakadar

Mlada influenserka se trudi da objavljuje raznolik sadržaj na društvene platforme, kao što su fotografije sa putovanja, videi o šminkanju, ali i da deli iskrene savete koje je primenjivala na sebi tokom godina.



Poznato je da je ona rano uplovila u vezu sa 15 godina starijim Savom Džehverovićem, a sada je odlučila da odgovori na par pitanja koja se tiču njihovog upoznavanja.

S obzirom na to da je Sava bio nastavnik u njenoj školi, mnoge je zanimalo da li joj je on predavao i kakav je bio kao profesor.

 – Ništa. Nikada mi on nije predavao. Sudeći po ovoj facijalnoj ekspresiji, mislim da je bio strog – napisala je influenserka sa emotikonima koji plaču od smeha.

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Pratioce je zanimalo kako su se upoznali, jer je po medijima pisalo da joj je on bio profesor, ali mlada šminkerka je ostala suzdržana po tom pitanju i odgovorila je sledeće:

 – Ne bih rekla da mediji znaju bolje od mene – istakla je ona.

Njena zaova Teodora Džehverović je i te kako popularna pevačica koja je trenutno i Couch u IDJShow-u, pa su samim tim fanovi zainteresovani da li bi se i Adriana oprobala u muzičkim vodama.

 – Iskreno ne, jer vrlo dobro znam čega bih morala da se odreknem na određeni period. Ja jako želim da se ostvarim kao majka i živim život o kakvom sam sanjala. Svaka čast svim pevačima i pevačicama, jer je to vrlo težak posao – iskreno je Džehverovićka podelila svoje mišljenje.

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Adriana za sada ima samo jednu tetovažu na sebi iznad stomaka, a sada je poželela da podeli sa korisnicima Instagrama, da ima u planu da uradi još dve tetovaže.

Prva tetovaža koju bi volela da uradi je planeta Zemlja oko koje kruži avion, što je asocijacija na putovanje, jer ona i njen suprug često obilaze različite destiancije.

Na drugoj je prikazana četvoročlana porodica slonova, koja je asocira na roditelje, starijeg brata i naravno na nju.

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Volela bih ove dve tetovaže. Za prvu već znate. Druga označava mamu, tatu, brata i mene – napisala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence