Pretraži

Nije sve kao što izgleda: Dušan Petrović i Ema Luketin otkrili šta se krije IZA GLAMURA na društvenim mrežama

Influence
1
dušan petrović, ema luketin
Foto: IDJTV

Popularni influenserski par Dušan Petrović i Ema Luketin uživaju u svojoj ljubavi još od oktobra 2022. godine kada su po prvi put podelili svoje zajedničke fotke na društvenim mrežama i otkrili da su već neko vreme u srećnoj vezi.

Od tada, ovaj mladi par se ne razdvaja i jedno drugom predstavljaju najveću podršku kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Dušan je jedan od najpoznatijih fotografa na našim prostorima, dok je Ema već dobro poznato ime na influens sceni, pa ne čudi što su sve uspešniji u svojim sferama posla otkad su zajedno s obzirom na to da se savršeno nadopunjuju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic)

S obzirom na to da često putuju i oblilaze brojne destinacije najčešće zbog posla, na njihovim profilima često imamo priliku da vidimo kako su gosti na brojnim događajima različitih brendova, te se često mogu pročitati komentari kako žive život iz bajke, koji mnogi priželjkuju.

Međutim Dušan i Ema su sada, za IDJTV, otkrili da nije sve uvek tako idilično kako se čini i izdvojili su nekoliko ne tako glamuroznih situacija u kojima su se našli.

„Meni je bio jako zanimljiv sad poslednji fashion week u Milanu kada smo išli. Imali smo priliku da po prvi put prisustvujemo nekim jako divnim revijama i tako neke stvari. I sad, ljudi vide na mrežama da mi idemo na tu večeru jednog poznatog modnog brenda, a mi u tom momentu ne možemo da nađemo Uber, trčimo kroz Milano, nju je slezina presekla, sedamo na klupu, ona se znoji, kasnimo na večeru, zovu nas… Mi kao dva mučenika, a na mrežama slikamo tanjir i kao „spremni za večeru“, a jedva došli“, ispričao je Dušan Petrović, a potom dodao kako bi voleo da se i te stvari generalno vide na mrežama.

„E na primer to fali da se snimi, da se vidi i ta strana.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic)

Ema se potom i sama prisetila jedne situacije, prilikom koje su ona i Dušan prošli kroz niz dogodovština kako bi stigli na krajnju destinaciju.

„Pakovali smo se do 4 ujutru za Pariz, imali smo rano let i dogovorimo se da odspavamo samo 20 minuta. Naravno da nije bilo 20 minuta, probudili smo se i bilo nam je jasno da smo zakasnili na let. Ne znam kojim čudom smo uspeli, to je bilo kao iz filma, mi trčimo, nalazimo taksi, molimo taksistu. Stižemo na aerodrom, imamo problem i sa jednim i sa drugim koferom i jedva smo se izborili, ali na kraju smo sleteli u Pariz.“ 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence