Pretraži

„Nije bilo naznaka da ćemo biti u vezi“: Dušan Petrović i Ema Luketin progovorili o upoznavanju, pa priznali zašto su krili vezu (VIDEO)

Influence
0
ema luketin, dušan petrović
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Popularni influens par Ema Luketin i Dušan Petrović već više od godinu dana uživaju u srećnoj vezi, a sada su otkrili nešto više o njihovom upoznavanju i odnosu.

Ema i Dušan su se našli u ovonedeljnom izdanju emisije Quiz na IDJTV-u i pokazali koliko se međusobno poznaju, ali i koliko poznaju showbizz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin)

S obzirom na to da su već nekoliko godina prisutni na javnoj sceni, ovaj popularni par je sada otkrio kako je izgledalo njihovo prvo upoznavanje, te da ih je posao spojio.

„S obzirom na to da se oboje bavimo društvenim mrežama, upoznali smo se preko Instagrama. Pratili smo se dosta dugo, ali prvi put kada smo se upoznali i kako jeste kada je Dušan imao masteclass u Zagrebu, vezano za fotografiju, javio mi se da je tu, i ja sam bila u fazonu top, i ja sam tu, jer sam tad još uvek živela u Zagrebu“, započela je Ema, a potom se i Dušan nadovezao na priču i otkrio da joj se nije javio sa skrivenim namerama.

„Ja moram samo da kažem, ja sam se javio samo zato što smo se znali preko Instagrama, nikakvih tad insinuacija vezano za vezu nije bilo.“

„Da, apsolutno. Bili su tu i tadašnja Dušanova asistentkinja, snimatelj, baš je bilo njih dosta, a on je mene pozvao samo da se upoznamo prvi put“, dodala je mlada influenserka.

Nakon što su otpočeli svoju vezu, Dušan Petrović i Ema Luketin su izabrali da je neko vreme zadrže za sebe, te su nekoliko meseci vrlo vešto uspevali da sakriju svoju zaljubljenost, bar na društvenim mrežama, a sada su otkrili zašto su se odlučili na ovaj korak.

„Shvatili smo da smo se smuvali, ne tajno, ali niko nije znao i nekako je to lagano išlo i svidelo nam se da ljudi ne znaju i bili smo opušteni. Hteli smo da oboje budemo sigurni da je to to i da tek onda objavimo. I nekako smo objavili bez plana, bukvalno jedno veče smo se vozili i objavili smo. Nismo čekali nikakav poseban momenat, samo smo objavili“, rekao je Dušan.

„Mislim da smo došli do trenutka kada su svi već znali i gde je već bilo toliko vidljivo, a s obzirom na to se bavimo poslom kojim se bavimo, teško je bilo i skrivati da provodimo ceo dan zajedno. Kada smo bili sigurni da je to to, bilo je okej objaviti“, dodala je Ema.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence