Pretraži

„NEMOJ DA SI LJUBOMORNA“: Baka se obratio Anji dok je snimao vrele kadrove sa devojkom iz spota

Influence
0
Screenshot: Youtube/ Baka Prase

Jutjuber je u svom prvom videu nakon duežeg vremena rešio da pokaže kako je izgledalo snimanje njegove pesme koju je posvetio bivšoj devojci, influenserki Anji Blagojević.



Naime, pored kadrova u kojma je pokazivao kako su pravili autentičnu atmosferu koja bi odisala duhom Japana, on je pokazao i kako je izgledao proces šminkanja, sređivanja frizure i vežbe plesa sa igračicama iz videa. 

Ipak, ono što je privuklo posebno pažnju publike je devojka koja je igarla sa Bakom u spotu, a sa kojom je imao nekoliko prilično vrelih kadrova.

Screenshot: Youtube/Baka Prase

Screenshot: Youtube/Baka Prase

 

Bogdanovi fanovi sada su imali prilike da vide i kako je taj proces izgledao, a dok su isprobavali kako će snimiti scene i grliti se a da joj on ne skine šminku, jutjuber je prokomentarisao:

  • Anja, nemoj da budeš ljubomorna, ovo je striktno profesionalno, je l tako? – upitao je Baka Japanku odevenu u kimono i izazovnom vešu.

  • Jeste – kratko je potvrdila ona.

Krajnji rezulatat se svima dopao, a fanovi su svakako i više nego oduševljeni njegovom pesmom, što potvrdđuje i to da je numera za samo tri dana preslušana više od dva miliona puta na Jutjubu.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence