Pretraži

„NEGATIVNI KOMENTARI ME NE POGAĐAJU“: Nenad Ulemek za IDJTV

Influence
0
Photo: IDJTV

Ulemek se bavi komentarisanjem događaja sa svetske scene, daje recenzije filmova i serija, ocenjuje modne kombinacije koje su izneli poznati, a na sve to, ovaj dvadesetogodišnjak u svojim videima na društvenim mrežama deli zabavan sadržaj i savete mladima – kako pozvati nekoga na dejt, na koji način raskinuti vezu, a otkriva i znakove koji su sigurni pokazatelji da se devojka dopada dečku…

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™


On trenutno ima 458 video snimaka i 128.000 pratilaca na Jutjubu, a snimanjem je počeo da se bavi još 2012. godine, najpre u sklopu saradnje sa Anastasijom Milosavljević na kanalu "Nenad & Zija", dok je pre pet godina kreirao i lični nalog, na kome je za samo dva meseca imao 20.000 fanova.

Popularnog jutjubera najpre smo upitali gde pronalazi inspiraciju za snimanje videa.

– Meni je zapravo jako lako da pronađem inspiraciju, zato što se uvek dešava nešto u svetu poznatih, uvek ima filmova i serija koje mogu da gledam, komentarišem i iskažem svoje viđenje i mišljenje.



Za sebe kaže da je od malih nogu voleo svetla, kamere i scenu, a sudeći po broju pratilaca, ljubav je obostrana. Veliki broj fanova svakodnevno prati njegov vlog, a među njima našle su se i pojedine poznate ličnosti, pa čak i Nenadova omiljena pevačica – Tejlor Svift. A, kako reaguje kada ugleda njihova imena na ekranu, jutjuber kaže:

– Imam ludu sreću i uvek pomislim "ne mogu da verujem da se to zaista desilo"! Pogotovu što su to izuzetno poznate i popularne ličnosti – nekoliko glumaca iz serije "Elite" mi je pogledalo objave, potom Damjano David iz grupe "Maneskin", a Tejlor Svift, moja omiljena pevačica, čak mi je i komentarisala video na TikTok-u, što bih i izdvojio kao najbitnije od svega. Tresao sam se nekoliko sati dok nisam poverovao da je zaista napisala "love it, love it, love it".

Sa druge strane, dešavalo se da ugleda i negativne komentare.

– Da, ali to me ne pogađa. Ranije sam imao duo jutjub kanal sa Anastasijom Milosavljević, pa i kada se to dešavalo, zajedno smo podnosili kritike. Sada sam navikao da će se takve stvari dešavati, mada ih ja i ne čitam… Svakako, rekao bih da ih u poslednje vreme nema puno, posebno kada sam pronašao kontent koji meni odgovara. Dugo se bavim ovim poslom, valjda su se za to vreme stvari iskristalisale, u smislu da me sada prate ljudi kojima se to sviđa.



Ulemek je neko ko je, bar sa naših prostora, sigurno pogledao možda i najviše filmova i serija i prostudirao svaku scenu i kadar. S obzirom na to, upitali da nam otkrije koji su njegovi favoriti i koja ostvarenja bi preporučio našim čitaocima.

– Prvo mi pada na pamet film "Last night in Soho", a koji sam nedavno pogledao i baš mi se dopao. Reč je o psihološkom trileru sa elementima horora, a glavne uloge tumače Anja Tejlor i Tomasin Mekenzi. Film je zabavan, interesantan i prikazan na maštovit i dinamičan način.

 

Kada su u pitanju serije, u posednje vreme volim da gledam Sitkomova izdanja, posebno jer su epizode kratke – obično traju 20 minuta. Izdvojio bih "Brooklyn Nine-Nine", smešna je i prati priču dva detektiva u fiktivnoj policijskoj stanici u Njujorku.


Za kraj, jutjuber je sa nama podelio i anegdotu koju je doživeo kada je dolazio do IDJTV-ovog studija, a priča uključuje i policiju!

– Ja ne volim da kasnim, kada se dogovorim sa nekim trudim se da ispoštujem vreme. A, kako me je uhvatila gužva na putu, jasno mi je bilo da ću kasniti. Međutim, čim se raščistio put ja sam video priliku da malo ubrzam, ali tada me je zaustavila policija. Ispalo je da sam prekoračio brzinu za 16, dozvoleno je 100, ja sam išao malo brže i napisali su mi kaznu od 10.000 dinara. Srećom, ako se plati na licu mesta onda je upola tog iznosa. Ali, bitno je da sam ja stigao na vreme za snimanje, čak i minut ranije – završava priču Ulemek kroz smeh.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence