Pretraži

„Ne znam koliko mi majka ima godina“: Nina Đogani nasmejala sve objavom, pa uputila javno izvinjenje Anabeli (FOTO)

Influence
1
nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Mlađa nekadašnjeg poznatog bračnog para Anabele Atijas i Gagija Đoganija i influenserka, Nina Đogani, raznežila je i nasmejala sve pratioca najnovijom objavom.

Danas je poznatoj pevačici Anabeli Atijas rođendan, a njena ćerka je odlučila da joj čestita ovaj važan datum na društvenim mrežama malo posle ponoći.

„Mojoj kraljici nek je najsrećniji rođendan, voli te tvoja Niki najviše na svetu celom“, napisala je ona, označila svoju mamu i dodala stiker sa natpisom „50 nikad nije izgledalo tako dobro“, aludirajući na godine koje njena mama puni.

nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Potom je usledio niz njihovih zajedničkih fotografija još iz Nininog detinjstva koje su raznežile sve.

nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Međutim ova čestitka nasmejala je mnoge, s obzirom na to da Anabela ne puni 50, već 49 godina, što je ubrzo i sama influenserka objavila i javno se izvinila majci.

„Ja se izvinjavam što ne znam koliko mi majka ima godina, 49*“, napisala je Nina Đogani, ipak Atijasova joj ovu grešku nije zamerila i zahvalila se ćerki na emotivnoj poruci.

nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Komentari (1)

  1. Nina je glupa i ograničena osoba prepuštena ulici . Niko ne piše da je pošla stranputicom i da nikad nije imala kontrolu majke . Momak u zatvoru ko zna koji je po redu . Nisu deca za svakog .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence