Pretraži

„NE ŽELIM DA ZNAM GDE BIH BILA DA SAM OSTALA U TAKVOM ODNOSU“: Angel Tatjana pokazala zahvalnost suprugu, pa otkrila detalje njihovog odnosa (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/angel.tatjana

Ona je nakon toga počela da razvija svoj biznis i da kreira odeću. Pored toga ona uporedo na svom Instagramu profilu deli savete za mlade mame i razmenjuje mišljenje sa drugim ženama o majčinstvu i sličnim temama.



Iako svog partnera retko deli na društvenim mrežama, Tatjana je sada podelila mali uvid u njihov privatni život, kao i to kako oni funkcionišu kao par.

  • Često sam pogotovu od kad je V tu, shvatila po tom pitanju da sam izvukla desetku sa našim odnosom. Uprkos tome što baš često oko sebe gleda suprotnost, on je mene i trudnu i osmah posle porođaja i svakoga dana podržavao i bodrio u svemu i nikada ga nije zanimalo šta drugi misle o tome da nam zbog toga treba pomoć oko V ili što ja insistiram da moja samostalnost ne staje i nikada neće stati jer prosto bez nje ne mogu… Ponosan je na svaki mini uspeh koji je meni smešan, a njemu je bolji dnevni presek povod za aplauz i ne prođe dan da mi to ne kaže. I ako sam započela novi poslovni početak i ako sam dalje od toga gde on stoji, on meni želi i veruje da sam u stanju da dostignem(o) i 10 puta više i od toga! A prošla sam u životu i suprotno od ovoga i ne želim da znam gde bih danas bila da sam ostala u takvom odnosu zato reminder devojke i ako deluje teško – napisala je influenserka.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence