Pretraži

„NE PODRŽAVAM UVREDE, ALI SPREMAN SAM DA ČUJEM KRITIKE“: Andrija Jo otkrio kako reagiuje na negativne komentare o sebi (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Kako je rekao, snimio je više numera, a prva koja će ugledati svetlost dana će biti bržeg ritma.



Ima i boljih pesama koje sam pripremio, ali odlučio sam se da ova bude prva, jer je najsvežija – rekao je on i dodao da se nakon učešća na Beoviziji povukao sa muzičke scene, ali da je sada spreman da joj se vrati.

Andrija je od samog pojavljivanja na sceni nailazio na razne komentare zbog svog kontenta, a pojedini su pokušavali da degradiraju njegovu karijeru. On nam je sada otkrio i kako se nosio sa tim kritikama.

Ja sam tip koji može sve. Popravljam veš mašinu, znam sve kućne poslove da radim, volim i modu sa druge strane, svestran sam. Jesu me degradirali, ali ovo je javni posao, normalno je da te ljudi komentarišu. Svakako ne podržavam uvrede i pretnje, ali sam spreman na konstruktivnu kritiku – objasnio je jutjuber.

Pogledajte novo izdanje emisije IDJHOT i saznajte šta je Andrija rekao o influence sceni i kako komentariše to što sve više muških jutjubera i tiktokera snimaju videe svoje morning rutine:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence