Pretraži

,,NE MOGU JA DA IM SUDIM“: Popularna tiktokerka progovorila o dramama na društvenim mrežama

Influence
0
Screenshot: Instagram/ anaspalace

Anastasija Lukić ima 17. godina i uživa u muzici i plesu, pa je za vrlo kratko vreme postala miljenica na tiktoku gde je prati preko sto hiljada ljudi, i broji preko dva i po miliona lajkova.

Pre nego što je započela snimanje za Tiktok ona je otkrila da je sport njena prva i velika ljubav.

– Ja sam se bavila tenisom, to mi je ljubav od osme godine. Tenis obožavam, bavila sam se profesionalno, ali sam prestala zbog jedne povrede nažalost. Takođe sam se bavila i modelingom. Nekako su mi tada modeling i tenis bili u prvom planu. Bez obzira na povredu, meni je sport u krvi, ja se i dalje bavim tenisom ali samo kao hobi igrač, i obožavam da idem u teretanu, ja sam osoba koja je jako aktivna – započela je ona.

S obzirom na to da je Tiktokom aktivno počela da se bavi tokom karantina, zanimalo nas je koliko se njen kontent promenio i kako reaguje kada vidi svoje stare videe.

– Meni je u početku bilo u prvom planu da sve što ja snimam meni bude zabavno. Bilo mi je jako bitno da se ja lepo osećam dok to snimam, sve što mene čini srećnom ja ću to preneti kameri. Naravno postoje neki videi gde se ja sad kao zapitam ,,Ju šta si tu uradila" zato što je sada jedan veliki napredak od tih videa od ranije, postoje takvi videi naravno, ali sam vrlo zadovoljna i ponosna na sve što sam uradila – bila je iskrena Anastasija.

Kada je u pitanju naša Tiktok scena, Anastasija je iskreno odgovorila da ne prati nikoga konkretno, ali da voli da sluša našu muziku i da često dobija ponude da bude model u spotu, međutim nas je zanimalo da li možemo očekivati od nje da izbaci svoju pesmu jer kako ona kaže obožava muziku.

  • Nikad ne reci nikad. Ja sam jednostavno osoba koja je odrasla sa muzikom i obožavam da igram. Smatram da imam jako ritma za muziku, tako da što da ne – otkrila nam je ona.

    Drame na društvenim mrežama su i te kako popularne, a Anastasija nam je otkrila kakvo je njeno mišljenje po tom pitanju, i da li smatra da se drame prave zbog veće popularnosti.

  • Iskreno ne mogu ja da im sudim. Ne mogu da sudim kada se meni to prosto ne dešava, ne znam da li je to zbog neke popularnosti. Ja to ne volim, mogla sam hiljadu puta tu nešto tako da uradim da bih dobila pratioce, ali nisam. Jednostavno ne volim drame, volela bih da pratioce dobijem na neki iskren i lep način. Toga postoji dosta na ovom svetu, mislim da ne bi trebalo to da širimo i preko socijalnih mreža – objasnila je ona.

    Za kraj, otkrila nam je kakve najčešće predrasude njeni fanovi imaju o njoj.

  • Uglavnom, ljudi koji me upoznaju, onako baš da pričaju sa mnom, misle da sam malo povučenija. Ne umišljena, nego povučenija. Prosto ne veruju da mogu da budem normalna i da mogu sa svima da razgovaram – završila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence