Pretraži

„NE KORISTI SAPUN, NAJŠTROKAVIJA INFLUENSERKA“: Zorannah na meti brutalnih kritika

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Naime, popularna influenserka želela je da se pohvali novim proizvodom za obrve koji je trajan toliko da se, kako kaže, dve večeri nije pomerio sa njenog lica.

  • Obrve i dalje stoje, ne pomeraju se, bez obzira što sam ja skidala šminku, njih nisam umivala, ali bukvalno nisu pomerile dva dana – rekla je Zorannah u videu koji je postavila na svom Instagram profilu.

Zbog ovih navoda ona se  ubrzo našla na stubu srama i oštrih kritika.

  • Dokle će ova budala da reklamira svoju nehigijenu? Koristi aparate od 500 dolara, ali i dalje ne koristi sapun i vodu. Ako se bude pravdala da skida šminku, ništa ne vredi bez vode i sapuna, ništa, ništa, ni najskuplja mašina na svetu, ni botoksi, ni fileri – napisala je jedna tviterašica, dok je druga napisala:

– Zorana je ubedljivo najštrokavija influenserka od svih. Iskreno, čudi me kako nema konjuktivitis non stop, s obzirom na to da ima onolike trepavičetine koje ne pere nikada. Ko zna koliko bakterija tu ima. Povraća mi se. Propala je kao žeton.

Nakon toga i desetine drugih korisnika ove mreže izrazilo je negodovanje i uputilo joj teške reči, a pojedini su zbog ovoga prestali da je prate.



Influenserka je odlučila da sporni snimak obriše, međutim komentari se i dalje nižu na mrežama.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se Zorannah našla na meti kritika. Nedavno je dobila kritike zbog upotrebe Fotošopa, kada je svoje noge istanjila, ali tako da su joj listovi ispali deblji od butina.

Fanovi su primetili grešku, na koju su joj ukazali u komentarima. 

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence