Pretraži

„NE DIŽITE LAŽNU PANIKU“: Janko se oglasio nakon navoda da je podignuta prijava protiv njega (VIDEO)

Influence
1
Screenshot: Instagram/stefan_jankovich

Naime, on je tada za svoje Jutjub kanal snimio klip o tome kako je usvojio mladunče lava kako bi ga držao kao kućnog ljubimca. Potom je gotovo godinu kasnije neko upravo ovaj njegov klip prijavio Višem javnom tužilaštvu zbog navodnog kršenja zakona o dobrobiti životinja.



Janko je tada u novom klipu objasnio da je on lava pozajmio od neimenovanog čoveka i da je išao da daje izjavu isključivo u svojstvu svedoka, te da je lav smešten na bezbedno u Palićkom zoološkom vrtu.

Međutim ono što je podiglo pravu buru na društvenim mrežama jeste jutjuberov najnoviji klip na TikToku, na kom mu u krilu leži upravo pomenuti lav. Neko je jutjubera ponovo prijavio, a on se potom oglasio na svom Instagramu povodom cele situacije.

Ljudi moji, digla se pometnja opet oko jučerašnjeg TikToka koji sam izbacio sa lavom. To je bila tema i pre godinu dana. Znači na Jujtubu sam izbacio klip posvećen tome, ceo taj klip je snimljen pre godinu, godinu i po dana, dao sam izjavu za Jutjub i bio sam da dam izjavu u Tužilaštvu što se tiče tog lava, tako da nema potrebe da opet dižete lažnu paniku – rekao je Janko.

@stefan_jankovic burek sa mesom za brata 🦁 #janko ♬ original sound – ivan

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence