Pretraži

Nataša Bekvalac gala slavljem započela rođendansku nedelju: Otputovala na egzotičnu destinaciju, a jedna čestitka ju je posebno raznežila (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac danas proslavlja svoj 44. rođendan, a tim povodom ona je otputovala na jednu egzotičnu destinaciju i tako započela svoju rođendansku nedelju.

Gotovo svake godine, Nataša proslavlja rođendan van zemlje, te se uglavnom odluči za neke toplije krajeve, a ovog puta izbor je pao na Ibicu, na kojoj je pevačica proslavila još jedan svoj rođendan pre punih 10 godina.

Ona je fotkom sa aerodroma obeležila početak rođendanske nedelje, te se prisetila i proslave pre cele jedne decenije. Njoj su tada društvo pravile rođena sestra Kristina Bekvalac, njena ćerka Petra, kao i Natašina starija ćerka Hana, a to je slučaj i ove godine, s tim da će ovog puta one imati priliku da uživaju u svim čarima Ibice s obzirom na to da su njihove naslednice već u starijim tinejdžerskim godinama.

Ženska ekipa je potom u jednom restoranu dočekala Natašin rođendan, a tom prilikom su je u ponoć iznenadile kolačem i vatrometom.

Potom su usledile čestitke prijatelja i porodice na društvenim mrežama, a pevačica je posebno izdvojila onu od mlađe ćerke Katje, koja je ostala u Srbiji.

„Mama da znaš da ću ti pokazati čestitku koja je najbolja na svetu i videćeš koja je. Volim te najviše na svetu“, rekla je devojčica uz crtež koji je nacrtala, dok je Nataša u opisu dodala „Evo kako moja ćerka mene vidi. Moja najdraža čestitka.“

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Jutros je za pevačicu usledilo i posebno iznenađenje u hotelskoj sobi, a njene saputnice su joj organizovale balone u sobi, cveće, tortu i šampanjac, što je ona ponosno podelila na svojim društvenim mrežama i najavila početak ovonedeljnog slavlja.

„Danas mi je rodjendan🎂🎉🧚… Hvala na svim predivnim zeljama, cestitkama, hvala na ljubavi koju svaki dan osecam 🥰😍❤️Ipak, zivot jeste najvredniji dar i zato sam odlucila da svaki dan ali svaki trenutak provedem u radosti, zahvalnosti i nasmejana kraj svoje dece, porodice, predivnih prijatelja i ljudi koje obozavam. Slavlje moze da pocne🎉🎂🧚Dan prvi😉🎂🎉.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence